Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο gaming πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό, SKILLER SGK4, από την Sharkoon

    Η Sharkoon ανακοίνωσε ένα νέο πληκτρολόγιο με RGB LED φωτισμό, το οποίο αισθητικά θυμίζει πολλά μηχανικά πληκτρολόγια του εμπορίου και το οποίο απευθύνεται κυρίως σε όσους παίζουν συχνά παιχνίδια. Το νέο αυτό πληκτρολόγιο είναι το SKILLER SKG4.

     

    Το SKILLER SKG4 διαθέτει RGB LED φωτισμό έξι ζωνών, με κάθε μία από αυτές τις ζώνες να μπορεί να έχει το δικό της εφέ και χρώμα. Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί μέσω των τεσσάρων πλήκτρων πάνω στο πληκτρολόγιο τα οποία είναι για αυτό ακριβώς τον σκοπό ή μέσω του λογισμικού SGK4 για λειτουργικό Windows. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του χρώματος, του εφέ, της συχνότητας, την κατεύθυνσης του εφέ αλλά και το πόσο έντονος θα είναι ο φωτισμός.

     

    SKILLER_SGK4_US_flat_with_Button.jpg

     

    Υποστηρίζεται πραγματικό n-key rollover, ενώ μέσω του SGK4 λογισμικού υποστηρίζεται η παραμετροποίηση των πλήκτρων ώστε να υποστηρίζουν νέες εντολές ή μακροεντολές, ο χρόνος απόκρισης, η λειτουργίας του Windows πλήκτρου, αλλά και το polling rate(έως 1000 Hz). Το πληκτρολόγιο διαθέτει μνήμη για αποθήκευση έως και τεσσάρων προφίλ χρήστη, τα οποία μπορούν να επιλεγούν με την βοήθεια τεσσάρων πλήκτρων που διαθέτει το πληκτρολόγιο ειδικά για τον χκοπό αυτό. Επιπλέον προφίλ μπορούν να σωθούν στον υπολογιστή και να μεταφερθούν στον πληκτρολόγιο μέσω του SGK4 λογισμικού. Ένα επιπλέον πλήκτρο το οποίο η Sharkoon ονομάζει "SKILLER", επιτρέπει την αξιοποίηση των function keys και ως multimedia keys, να κλειδώσει τα πλήκτρα ή να εναλλάξει τα πλήκτρα με τα βελάκια με τα WASD.

     

    Το Sharkoon SKILLER SGK4 illuminated Gaming Keyboard είναι άμεσα διαθέσιμο προς 30 ευρώ. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα της Sharkoon εδώ: Sharkoon - SKILLER SGK4

     

    SKILLER_SGK4_package.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.