Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Πιο ισχυρό θα γίνει το Bluetooth από το νέο έτος

    Για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες αυτές ανάγκες το πρότυπο ασύρματης σύνδεσης Bluetooth θα αναβαθμιστεί και θα διαθέτει μεγαλύτερη εμβέλεια, αυξημένες ταχύτητες και βελτιωμένη δυνατότητες δικτύωσης από το νέο έτος. Η εφαρμογή όλων αυτών των βελτιώσεων επιβλέπεται από το Bluetooth Special Interest Group (SIG), μία ένωση από εταιρίες όπως Apple, Intel, Microsoft, Lenovo και άλλες.

     

    "Υπάρχει σημαντική ζήτηση από τα μέλη μας και τη βιομηχανία για ένα βελτιωμένο Bluetooth με τις νέες δυνατότητες που ανακοινώνουμε σήμερα", δήλωσε ο Toby Nixon, πρόεδρος στη SIG. "Οι σημερινές προβλέψεις τοποθετούν την αγορά του Internet of Things μεταξύ των 2 και 11.1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2025. Οι τεχνικές ενημερώσεις που έχουν σχεδιαστεί για τη τεχνολογία Bluetooth για το 2016 θα βοηθήσουν να πραγματοποιηθούν αυτές οι προβλέψεις ναι να επιταχύνουν την ανάπτυξη”.

     

    Η SIG υπόσχεται ότι οι βελτιώσεις αυτές θα αυξήσουν την εμβέλεια του Bluetooth με χαμηλή κατανάλωση, γνωστό και ως Bluetooth smart, έως και τέσσερις φορές, επιτρέποντας συνδέσεις ακόμα και έξω από το σπίτι μας. Θα υπάρξει 100 τοις εκατό αύξηση της ταχύτητας, μία δυνατότητα που σύμφωνα με τη SIG είναι σημαντική στον ιατρικό κόσμο. Ακόμα θα δοθεί η δυνατότητα της αυτόνομης δικτύωσης μεταξύ των συσκευών αντί της δικτύωσης μέσω ενός κεντρικού hub όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Προς το παρόν βέβαια όλα αυτά είναι ένα τεχνικό πλάνο αλλά μέσα στους επόμενους μήνες σύμφωνα με τη SIG, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις νέες δυνατότητες του Bluetooth.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.