Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τίτλοι τέλους για το IDF της Intel

    Για περίπου 20 χρόνια το IDF(Intel Development Forum) ήταν η ετήσια εκδήλωση της Intel που απευθυνόταν προς τους δημιουργούς και η εκδήλωση όπου η Intel αποκάλυπτε νέα σημαντικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα τους νέους επεξεργαστές της ή πρόσφατα τους Optane SSDs. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια διεξάγονταν δύο IDF, ένα στην Κίνα και ένα στο Σαν Φρανσίσκο. Φέτος η εκδήλωση στην Κίνα ακυρώθηκε, ενώ μόλις εχτές ανακοινώθηκε όχι απλά η ακύρωση και της εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά και η κατάργηση του θεσμού του IDF.

     

    Με την Intel να δραστηριοποιείται πλέον σε πολύ περισσότερους τομείς από τα PCs, για παράδειγμα το τελευταίο χρονικό διάστημα προχωράει σε μεγάλες επενδύσεις και εξαγορές ώστε να μπορέσεις να δραστηριοποιηθεί δυναμικά στην αγορά των αυτόνομων αυτοκινήτων, αλλά και την επιβράδυνση των εξελίξεων στην αγορά των PCs, πιθανόν μια ετήσια εκδήλωση όπως το IDF, να μην είχε νόημα και να μην δικαιολογούσε και το κόστος του.

     

    Τους παραπάνω λόγους, πάνω κάτω, επικαλέστηκε και εκπρόσωπος της εταιρίας σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Anandtech, με την εταιρία να εξετάζει άλλους τρόπους για την επικοινωνία της με τον τύπο, τους καταναλωτές και βεβαίως τους δημιουργούς. Η Intel φαίνεται να κινείται προς την υιοθέτηση πολλών και πιο εξειδικευμένων εκδηλώσεων ανά τον κόσμο, αντί για μίας ή δύο μεγάλων εκδηλώσεων, που θα καλύπτουν γενικά τα προϊόντα της. Ειδικά όσον αφορά τους δημιουργούς, η Intel τους προτείνει να αξιοποιήσουν το Resource and Design Center στο οποίο και θα βρουν εργαλεία, λογισμικό, οδηγίες και εγχειρίδια για να βοηθηθούν.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.