Jump to content


  • yanni
    yanni

    Την νέα της πλατφόρμα Smart Audio ανακοίνωσε η Qualcomm

    Την Τετάρτη η Qualcomm ανακοίνωσε την νέα της Smart Audio Platform, η οποία συνδυάζει πλήθος τεχνολογιών, με στόχο να δώσει στους κατασκευαστές την δυνατότητα να φτιάξουν εύκολα και γρήγορα τα δικά τους έξυπνα ηχεία.

     

    Η νέα Qualcomm Smart Audio Platform θα διατίθεται με την μορφή δύο SoCs, των APQ8009 και APQ8017, τα οποία θα μπορούν να αποτελέσουν την βάση νέων έξυπνων και δικτυωμένων ηχείων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, με τους κατασκευαστές να αποφεύγουν το επιπλέον κόστος ανάπτυξης και υλοποίησης δικών τους λύσεων. Η νέα πλατφόρμα της Qualcomm συνδυάζει τεχνολογίες Premium Audio, Advanced Far-Field Voice Capture, Wake-Word Detection, Qualcomm AllPlay Multi-Room Audio και Support for Voice Assistants, προσφέροντας έτσι μια All in One λύση στους OEMs.

     

    Στα τέλη του χρόνου ή στις αρχές του 2018 θα μπορούσαμε να δούμε λοιπόν πλήθος νέων προϊόντων τα οποία θα προσφέρουν για παράδειγμα δυνατότητες συγχρονισμένης μουσικής αναπαραγωγής σε όλα τα δωμάτια ενός σπιτιού ή διαφορετική μουσική σε διαφορετικά ηχεία ή πολυκάναλο ήχο σε ένα δωμάτιο, αξιοποιώντας αντίστοιχο αριθμό ηχείων. Υποστηρίζονται cloud streaming και αναπαραγωγή ήχου Hi-Res 32-bit/192kHz, αλλά και αναπαραγωγή ήχου από τοπικές βιβλιοθήκες και DLNA media servers. Η νέα πλατφόρμα υποστηρίζει και φωνητικές εντολές, με τον χρήστη ενός έξυπνου ηχείου που θα αξιοποιεί την Qualcomm Smart Audio Platform να μπορεί να δώσει σχετικές εντολές από απόσταση, ακόμα και σε ένα θορυβώδες περιβάλλον.

     

    qualcomm-smart-speaker.jpg

     

    Περισσότερα για την νέα πλατφόρμα της Qualcomm μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό δελτίο τύπου.

    Qualcomm Announces Highly Flexible Smart Speaker Platform with Unique Combination of Support for Voice Assistants and Multi-Room Streaming Audio Capability


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.