Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Το δικτυακό Fortune αποκαλεί τη CEO της AMD ως "μία από τις ισχυρότερες γυναίκες στην παγκόσμια επιχειρηματικότητα"

    Η νεκρανάσταση της AMD είναι ένα αφήγημα που έχει καταγραφεί επαρκώς στον Τύπο, τα τελευταία χρόνια. Τα στραβοπατήματα της AMD με την αρχιτεκτονική Bulldozer, η αποκόλληση του κατασκευαστικού τμήματος της εταιρεία σε μια ξεχωριστή οντότητα (Global Foundries), η επένδυση σε semi-custom λύσεις και η γέννεση της αρχιτεκτονικής Zen είναι πλέον όλα μέρος της ιστορίας της AMD. Οι επεξεργαστές της εταιρείας νικούν κατά κράτος -σχεδόν σε όλα τα workloads πλην των εργασιών που απαιτούν λίγα νήματα- τους επεξεργαστές του κολοσσού που ακούει στο όνομα Intel. Συνυπολογίζοντας όλα αυτά, το δικτυακό Fortune δικαίως χαρακτήρισε της Lisa Su ως μία από τις ισχυρότερες γυναίκες στον χώρο.

     

    large.HqOJJRubSC32o51G.jpg

     

     H τιμητική αυτή διάκριση για την Lisa Su, τεκμηριώνεται και από σχόλια για την κατά 23% αύξηση του τζίρου της AMD, καθώς και για την κατά 66% αύξηση της τιμής της μετοχής της εταιρείας μετά την κυκλοφορία επεξεργαστών αρχιτεκτονικής Zen 2.

     

    large.aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9ULzEvODUxMjIxL29yaWdpbmFsL2FtZC1saXNhLXN1LTIuanBn.jpeg

     

    Τέλος, το γεγονός ότι η Lisa Su είναι η μόνη γυναίκα που ηγείται μιας εταιρείας στη βιομηχανία των ημιαγωγών, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.  


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.