Jump to content


  • karmen1983
    karmen1983

    Το Netflix ίσως λάβει μέτρα για τον διαμοιρασμό κωδικών ανάμεσα σε χρήστες

    Όσοι είστε συνδρομητές στην πλατφόρμα του Netflix γνωρίζετε ότι την υπηρεσία μπορούν να την χρησιμοποιούν έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα και αυτό είναι αρκετά βολικό ώστε να εξυπηρετηθούν φίλοι μεταξύ τους. Βολικό για τους χρήστες, πονοκέφαλος όμως για την πλατφόρμα, η οποία βάση έρευνας της εταιρίας Magid, χάνει ετησίως το ποσό των 1,62 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από το 9% των χρηστών που επιλέγουν να μοιραστούν τον κωδικό τους. 

     

    large.netflix-partage-de-compte-perte-argent-manque-a-gagner-00.jpg


    Και φυσικά ένα  τέτοιο ποσό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους επικεφαλής του Netflix, που βάση δηλώσεων του Chief Product Officer Greg Peters, ψάχνει τρόπο «φιλικό» προς τους συνδρομητές, ώστε να περιοριστεί η ζημιά.

     

    Ο πονοκέφαλος γίνεται όμως όλο και μεγαλύτερος, μιας και ο ανταγωνισμός αρχίζει και κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλατφόρμα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει συνδρομητές. Συνεπώς, αναζητούν την Σολομώντεια λύση.

     

    Υπομονή και ο χρόνος θα δείξει!

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.