Jump to content


  • karmen1983
    karmen1983

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Last Christmas, I gave you my…. Μπααααααα :pinch:


    Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way… Nahhhhh :pinch:

     

    Τρίγωνα, κάλαντα, σκόρπισαν παντούούούού 
    κάθε σπίτι μια φωλιά του μικρού Χριστού!!! Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
    Tρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά
    ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιάάάάάάάάάάάάάά!! 

    :jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump:

     

    Καλημέρα σας!!!! Καλή σας εβδομάδα!!! @astrolabos  ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ?

    Η συνήθεια που έγινε λατρεία και που χρόνο με τον χρόνο προσπαθεί να γίνεται καλύτερη, είναι για μία ακόμα φορά εδώ για την παρέα του TheLab.gr. Ποιος πίστεψε ότι δεν θα κάναμε επιδρομή στις αποθήκες των εταιριών ε;;; Ποιooooooος;;;;; (εδώ έρχεται ο αυτός και απαντάει αυτός 1-0 :p )

     

    Κανένας δεν πίστεψε ωρέ ότι δεν θα έχει Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό φέτος. Είναι σαν κουραμπιές χωρίς ζάχαρη άχνη ή μελομακάρονο χωρίς σιρόπι. Απαππαπα!!! Φωτιά θα πέσει να με κάψει και μόνο που το γράφω! :tomato2:

     

    Εμείς λοιπόν κυρίες και κύριοι, έχουμε και ζάχαρη άχνη αλλά και σουρόπια. Θα σας γλυκάνουμε και θα σας κάνουμε να κολλήσετε στις οθόνες σας, παρέα με το πληκτρολόγιο και τον πόντικά σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Και ποιος θα μας βοηθήσει σε αυτό το έργο; Ποιοοοοοοοοςςςςς;;; (ξέρω ξέρω αυτός 1-0)

     

    Οι εταιρίες που μας στηρίζουν χρόνια και χρόνια καλέ! Και που για μία ακόμα φορά, μας έδωσαν δώρα να σας μοιράσουμε! :jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

    Φέτος που λέτε, θα λάβουν μέρος 9 εταιρίες και τα δώρα είναι πολλά!!! :dance::dance::dance::dance:

     

    large.christmas-contest-2019-thelabgr.png

     

    Αρχικά ο Μέγας Χορηγός του Διαγωνισμού μας, που για μία ακόμα φορά είναι η εταιρία Corsair. Παρόλο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καλό είναι να πούμε δύο λόγια για την εταιρία που μας στηρίζει σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια.

     

    large.1798324449_corsairlogo.png

     

    Η Corsair ιδρύθηκε το 1994 και από την κατασκευή DRAM, έχει βρεθεί στο να είναι πρωταγωνίστρια σε πολλά προϊόντα γύρω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε κουτιά, περιφερειακά, συστήματα ψύξης, τροφοδοτικά και οτιδήποτε μπορεί να θελήσει ο σύγχρονος gamer. 

     

    Το 2018 η Corsair εξαγόρασε την Elgato και διεύρυνε τους ορίζοντές της στο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό, να καταγράφει και να ανεβάζει, επαγγελματικού επιπέδου περιεχόμενο.

     

    large.HolidayGuide_2-1-corsair-christmas.jpg

     

    Την εταιρία Corsair μπορείτε να την βρείτε σε facebook, twitter, youtube και instagram κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο παρακάτω. Και με ένα Like ή follow, της λέτε και ένα έμμεσο ευχαριστώ για την προσφορά της και φέτος.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

     

    Τα δώρα που προσφέρει η Corsair για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

     

    3x K70 RGB MK.2 Low Profile RAPIDFIRE Mechanical Gaming Keyboard CHERRY MX LP Speed (GR)

    1x VOID RGB ELITE Wireless Premium Gaming Headset with 7.1 Surround Sound — Carbon (EU)

    1x HS70 SE WIRELESS Gaming Headset (EU)

    1x NIGHTSWORD RGB Tunable FPS/MOBA Gaming Mouse (EU)

    1x M65 PRO RGB FPS Gaming Mouse — Black (EU)

    2x MM350 Champion Series Mouse Pad – Medium

     

    large.corsair-K70-RGB-MK2-02.pnglarge.corsair-VOID-RGB-ELITE-WIRELESS-CARBON-08.pnglarge.corsair-HS-Series-01-HS70-SE-01.pnglarge.corsair-NIGHTSWORD-RGB-11.pnglarge.corsair-M65-PRO-RGB-BLK-01.pnglarge.corsair-MM350-MEDIUM-13.png

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

     

    large.Aida64-Logo.png

     

    Το όνομα της Ουγκρικής FinalWire, για αρκετούς από εμάς ίσως δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το έργο των στελεχών που απαρτίζουν τον πυρήνα της!   Το «όνομα» AIDA , AIDA32, EVEREST, και AIDA64, εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια είναι ταυτόσημο με  τον εξονυχιστικό διαγνωστικό έλεγχο, την επίβλεψη και το δοκιμαστικό στρεσάρισμα των PC μας.

     

    Με την πρόσφατη τετραπλή έκδοση του AIDA64 (extreme, engineer, business και Network Audit)  να αποτελεί ένα πραγματικά πολύπλευρο και ισχυρό εργαλείο στον τομέα του, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα έχουμε και δικά της προϊόντα στον διαγωνισμό μας και την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της αυτή!

     

    Την εταιρία μπορείτε να την βρείτε σε facebook, twitter, youtube και instagram κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο παρακάτω.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.instagram.png

     

     

    Τα δώρα που προσφέρει η AIDA64 για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

     

    2x 3-year AIDA64 Extreme licenses

    8x 1-year AIDA64 Extreme licenses

     

    large.aida64-extreme-3-YEARS.pnglarge.aida64-extreme-1-YEAR.png

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

     

    large.Panda_Security_logo.png

     

    Η εταιρεία Panda Security ιδρύθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας cloud-based. Με κεντρικά γραφεία στην Ισπανία, η εταιρία έχει φυσική παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, και προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 23 γλώσσες και εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η αποστολή της εταιρίας είναι να απλοποιήσει την πολυπλοκότητα, με τη δημιουργία νέων και βελτιωμένων λύσεων για την προστασία της ψηφιακής ζωή των χρηστών.

     

    Το υποκατάστημα της Panda Security στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα 15 χρόνια παρουσίας του, έχει να επιδείξει μία εκτεταμένη βάση πελατών σε όλο το φάσμα της οικονομίας με την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Panda Security για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

     

     

    Τα δώρα που προσφέρει η Panda για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

     

    5x Ηλεκτρονικούς κωδικούς PANDA DOME COMPLETE (3 devices / 1 year)

    6x Ηλεκτρονικούς κωδικούς PANDA DOME ESSENTIAL (3 devices / 1 year)

     

    large.panda_security_dome_complete.jpeglarge.panda_dome_essential.jpeg

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

     

    large.msystems.png

     

    H εταιρία Μsystems  ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με αντικείμενο εργασιών την εμπορία συστημάτων πληροφορικής και συναφών ειδών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής. Για άλλη μία χρονιά -παρά τις δυσκολίες της εποχής- είναι μαζί μας σε έναν ακόμα διαγωνισμό. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξή και ευχόμαστε το παράδειγμά αυτό να το ακολουθήσουν και άλλα ελληνικά καταστήματα στο μέλλον.

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Msystems για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

     

     

    Τα δώρα που προσφέρει η Msystems για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

     

    3x NOD Iron Strike Mechanical RGB Gaming Keyboard - Xinda Blue Switches

    3x NOD Iron Σound RGB Gaming Headset [G-HDS-004]

    3x NOD Iron Fire RGB Gaming Mouse

    3x NOD Iron Ground Gaming Mouse Pad - Extra Large

     

     

    large.1904163015_nodironstrikemechanicalkeyboard.jpglarge.1288003936_NODIronoundRGBGamingHeadset.jpglarge.848589112_NODIronFireRGBGamingMouse.jpglarge.1246607979_NODIronGroundGamingMousePad-ExtraLarge.jpg

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

     

    large.528087220_pavlatosstanleylogo.png

     

     

    Η ιστοσελίδα www.stanleycenter.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε. Η εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των Εργαλείων από το 1976 έως και σήμερα. Σε συνεργασία με την Stanley Black & Decker Ελλάς δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα ανά τον κόσμο αποκλειστικά αφιερωμένο στα εργαλεία της Stanley. Στο φυσικό κατάστημα επί της οδού Μπουμπουλίνας 9 στον Άγιο Δημήτριο, έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα προϊόντα της Stanley, όπως εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά, μπαταρίας, κήπου και αξεσουάρ.

    Παράλληλα θα μπορείτε να πλοηγηθείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα για επιπλέον πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στο κατάστημα Stanley Center για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες του στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png

     

    Τα δώρα που προσφέρει το κατάστημα Stanleycenter για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

     

    1x ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ 125mm NVR 850W STANLEY FMEG220

    1x ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ 32 ΜΥΤΩΝ STANLEY STHT0-62634

    1x ΣΕΤ 4 ΠΕΝΣΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ VDE FATMAX STANLEY 4-84-489

    1x ΣΕΤ ΜΙΝΙ ΠΕΝΣΙΚΩΝ 6 ΤΕΜ FATMAX STANLEY FMHT0-80541

    1x ΣΕΤ FatMax® ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ 10 ΤΕΜ STANLEY 0-62-573

    1x ΜΕΤΡΙΚΟ & ΙΝΤΣΑΣ & TORX ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΕΤ ΕΞΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ 25 ΤΕΜ. 

     

    large.904369395_125mmNVR850WSTANLEYFMEG220.jpglarge.1497601713_32STANLEYSTHT0-62634.jpglarge.225956137_6FATMAXSTANLEYFMHT0-80541.jpglarge.1086667479_4VDEFATMAXSTANLEY4-84-489.jpglarge.504215264_stanleyfatmax.jpglarge.metriko-intsas-torx-anadiploymeno-set-exagonon-kleidion-25-tem-stanley-2-69-268.jpg

     

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

    large.Shuttle_logo.png

    Τριάντα έξι χρόνια πέρασαν από ίδρυσή της στην Taiwan, και από τότε με απαράμιλλη προσήλωση στην ποιότητα και με όπλο την έρευνα και τη φαντασία, ανακαθόρισε την έννοια του. . .  μικρού:    Μικρό, μικρότερο. . . Shuttle !

     

    Με ένα εκατομμύριο XPC to 2004 στην αγορά να διαφημίζουν το όνομά της, πέρασε από τα Μini  στα Slim και από αυτά στα Nano, τα All in One και Fanless PCs και σήμερα, απλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον τομέα αυτό, χωρίς την Shuttle!

     

    Έτσι με μεγάλη μας χαρά, και απευθύνοντάς της τις θερμές ευχαριστίες μας, θα την έχουμε σαν δωροθέτη στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας!

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Shuttle για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες του στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png 

     

    H εταιρία Shuttle προσφέρει για τον φετινό μας διαγωνισμό:

     

    1x Shuttle XPC slim XH110V

     

    large.XH110V-hi-3Dview_L.jpg

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

    large.icy-dock.png

     

    Όταν το θέμα είναι θήκες σκληρών δίσκων και γενικά computer data storage and enclosure peripherals, το όνομα της ICY DOCK έρχεται σαν φυσικός συνειρμός και όχι άδικα, καθώς βρίσκεται δίπλα μας  κοντά εικοσιπέντε χρόνια και με την αδιάπτωτη προσπάθειά της  για την  εξέλιξη, την ευελιξία  και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, έχει πραγματικά αφήσει τη σφραγίδα της στον τομέα αυτό!

     

    Είναι μεγάλη μας χαρά λοιπόν, να έχουμε και την δική της παρουσία στον φετινό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, για την οποία την ευχαριστούμε θερμά!

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία ICY DOCK για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες του στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png

     

    Τα δώρα που προσφέρει η ICY DOCK για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

     

    1x ToughArmor MB607SP-B

    1x EZConvert Pro MB982SPR-2S R1

    1x DuoSwap MB971SPO-B

    1x flexiDOCK MB795SP-B

     

    large.icy_dock_tough_armor_mb607sp_b.jpeglarge.1462090624_IcyDockEZConvertProMB982SPR-2SR1.jpeglarge.icy_dock_duoswap_mb971spo_b.jpeglarge.1638852002_icydockflexidockMB795SP-B.jpeg

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

    large.eset-logo.png

     

    Η εταιρία ESET είναι πρωτοπόρος στην προστασία από ιούς από το πρώτο της ξεκίνημα, δημιουργώντας ένα πολυβραβευμένο λογισμικό εντοπισμού απειλών. Η εταιρία διαθέτει Software τόσο για οικιακούς χρήστες, όσο και για επαγγελματίες με κύριο στόχο να επιτρέψει στους χρήστες της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες τόσο των ιδίων, όσο και της τεχνολογίας, σε έναν ασφαλή ψηφιακό κόσμο.

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία ESET για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

     

     

    5x ESET Internet Security (1 device, 1 year)

     

    large.Eset-Internet-Security-Giveaway-Key-2020-Free.png

     

    large.1054371641_ribbonstraight.png

     

    large.noctua_logo.jpg

     

    Η Αυστριακή εταιρία Noctua είναι και φέτος μαζί μας. Αν όχι όλοι, τότε σχεδόν όλοι από εσάς ξέρετε την ποιότητα των προϊόντων της, για να μην μιλήσουμε για τις υψηλές τους επιδόσεις! Ο τομέας της ψύξης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οφείλει πολλά στην εξέλιξή του, στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το έμβλημα της εταιρίας. Τους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την προσφορά τους!

     

    Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Noctua για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

     

    large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

     

    1x NH-D15 chromax.black

     

    large.810544102_noctuanh-d15chromaxblaack.jpg

     

     

    Διαδικασία Διαγωνισμού

     

    1η Εβδομάδα

     

    Παρακάτω σας δίνεται μία φωτογραφία. Μέσα στην φωτογραφία υπάρχουν καμουφλαρισμένα πέντε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την αγαπημένη μας ασχολία. Επίσης, υπάρχει κάπου το nickname ενός γνωστού μέλους του TheLab.gr.

    Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής:

     

    1. Κυκλώστε τα σημεία που πιστεύετε ότι είναι τα κρυμμένα αντικείμενα, καθώς και το nickname.

    2. Στείλτε τη φωτογραφία στο christmas2019@thelab.gr με τίτλο [Christmas Contest]username όπου username βάζετε το δικό σας. To email θα το στείλετε από το email που έχετε δηλώσει στο forum και όχι από άλλο. (μη το στείλετε ακόμα διαβάστε το 3)

    3. Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό στο facebook κάντε κοινοποίηση το link του διαγωνισμού με το hashtag #ChristmasTheLabgr και συμπεριλάβετε το link της δημοσίευσής σας, στο email που θα μας στείλετε. Τώρα μπορείτε να το στείλετε.

     

     

    4. Έρχεστε στο θέμα του διαγωνισμού και αναφέρετε ότι έχετε στείλει το email και μας γράφετε και τις πιο θερμές ευχές σας.

    5. Δεν επιτρέπεται κανείς σας να αναφέρει στο θέμα του διαγωνισμού που βρίσκονται τα αντικείμενα ή ποιο είναι το nickname που είναι κρυμμένο. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο, αυτόματα θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό.

    6. Και τέλος δεν χρειάζεται να ρωτάτε αν λάβαμε το email και ούτε θα απαντάμε σε κάθε έναν ξεχωριστά ναι το λάβαμε. Αν δεν έχετε λάβει email ότι κάτι πήγε στραβά, σημαίνει ότι το λάβαμε. Μην γίνει ότι έγινε πέρυσι.

     

    Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές οι οποίες θα πληρούν και τα έξι παραπάνω βήματα (με εξαίρεση το 3 εφόσον δεν έχετε λογαριασμό) και τα emails έχουν σταλεί μέχρι την Κυριακή 22/12/2019 και ώρα 23:59 GMT +2.

     

    large.christmas-week-1-hide-objects-updated.jpg

     

    Οι συμμετοχές που θα κερδίσετε για την πρώτη εβδομάδα του διαγωνισμού υπολογίζονται ως εξής:

     

    1. Για κάθε 1000 posts που έχετε στο TheLab.gr κερδίζετε 1 συμμετοχή.

    2. Για κάθε αντικείμενο που θα βρείτε, κερδίζετε άλλη 1 συμμετοχή. Όποιος βρει και τα έξι κερδίζει 10 συμμετοχές.

    3. Αν κυκλώσετε σημείο που δεν περιέχει αντικείμενο, χάνετε 2 συμμετοχές, οπότε κυκλώστε μόνο αν είστε σίγουροι.

    4. Εάν κάνετε κοινοποίηση στο facebook, με το hashtag #ChristmasTheLabgr, κερδίζετε 2 συμμετοχές.

    5. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά μέλος είναι 20.

     

    2η Εβδομάδα

     

    Το θέμα της 2ης εβδομάδας

     

    3η Εβδομάδα

     

    Σας δίνουμε ένα μικρό hint για να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστείτε. Θα σας ζητηθεί να δημοσιεύσετε μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη ιδέα, η οποία μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Από μια απλή εικόνα, μέχρι και video με εσάς και τους φίλους σας να μας εύχονται καλές γιορτές. Όριο είναι η φαντασία σας και μόνο!

    Σκεφτείτε την, υλοποιήστε την, έχετε την στη φαρέτρα σας και όταν έρθει η 3η εβδομάδα του διαγωνισμού, δημοσιεύστε την μόλις σας ζητηθεί. 

     

    4η εβδομάδα

     

    Ψηφοφορία για τρεις μεγάλους νικητές, που θα διαλέξουν ποιο από τα παραπάνω δώρα θα πάρουν σπίτι τους!

     

     

    Όροι Διαγωνισμού

     

    • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του TheLab.gr.
    • Δεν έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε με διαφορετικά Username (ψευδώνυμα) στον διαγωνισμό. Σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή σας θα θεωρείται άκυρη.
    • Οι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα να καθυστερήσουν ακόμα και να ακυρώσουν τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας.
    • Συμμετοχές μετά το πέρας της προθεσμίας είναι άκυρες. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:59 GMT +2.
    • Από τον διαγωνισμό αποκλείονται οι administrators (εκτός από τον @astrolabos και την @karmen1983 ), συνεργάτες του TheLab.gr, καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι δεκάτου-εβδόμου βαθμού (χωρίς ΦΠΑ).
    • Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή κατόπιν συνεννόησης. Θα χρειαστεί χρόνος για να επιβεβαιώσουμε τις συμμετοχές σας, συνεπώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

     

     

    Σας ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμα φορά. Χρόνια σας καλά, πολλά και ευτυχισμένα!!!!! 

    Έγινε επεξεργασία από karmen1983


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.