Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα Apple Watch Series 5

    Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple, παρουσίασε σήμερα την νέα σειρά έξυπνων ρολογιών της, Apple Watch 5. Η νέα σειρά προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες που θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

     

     

    Always-On Retina Display

    Το Apple Watch Series 5 διαθέτει μια καινοτόμα νέα οθόνη που επιτρέπει στην ώρα και στις σημαντικότερες πληροφορίες να είναι ορατές συνέχεια στην οθόνη! Κάθε watch face έχει βελτιστοποιηθεί για την νέα οθόνη έτσι ώστε να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την οθόνη να σβήνει με έξυπνο τρόπο όταν ο καρπός του χρήστη βρίσκεται χαμηλά και να επιστρέφει σε πλήρης φωτεινότητα με την ανύψωση του ή με το άγγιγμα της οθόνης. Πολλές προηγμένες τεχνολογίες συνεργάζονται για να την επίτευξη αυτού του νέου χαρακτηριστικού, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής οθόνης πολυσιλικόνης και οξειδίου χαμηλής θερμοκρασίας (LTPO). Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με ένα νέο εξαιρετικά χαμηλής ισχύος οδηγό οθόνης παράλληλα με ένα αποδοτικότερα κύκλωμα διαχείρισης της ενέργειας και ενός νέου αισθητήρα φωτός. Όλα αυτά τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά  και με τον απίστευτο σχεδιασμό του λογισμικού επιτρέπουν στο Apple Watch Series 5 να προσφέρει αυτονομία μιας ολόκληρης ημέρας, 18 ωρών.

     


    DnQfPXT.gif
    Η οθόνη σβήνει έξυπνα και φωτίζεται με την κίνηση του καρπού.

     

    Πλοήγηση

    Οι ενημερωμένες λειτουργίες τοποθεσίας στο Apple Watch Series 5 παρέχουν στους χρήστες καλύτερα και πιο εύχρηστα εργαλεία πλοήγησης για χρήση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η νέα ενσωματωμένη πυξίδα και η ενημερωμένη εφαρμογή χαρτών, επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη σε πια κατεύθυνση κοιτούν. Οι χρήστες, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την νέα εφαρμογή πυξίδας για να δουν την κατεύθυνση τους, την κλίση, το γεωγραφικό μήκος & πλάτος και το τρέχων υψόμετρο, ενώ μπορούν ακόμη να προσθέσουν ένα από τα τρία νέα widget στο αρχικό watch face τους για την γρήγορη προβολή των πληροφοριών που επιθυμούν.

     

    Apple_watch_series_5-compass-screen-0910 Apple_watch_series_5-maps-app-screen-091 Apple_watch_series_5-workout-outdoor-run

     

    Διεθνής κλήση έκτακτης ανάγκης

    Για πρόσθετη προσωπική ασφάλεια κατά τη διάρκεια ταξιδιών, οι χρήστες με τα μοντέλα που εμπεριέχουν κεραία κινητής τηλεφωνίας μπορούν να ολοκληρώσουν διεθνείς κλήσεις προς υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ανεξάρτητα από την χώρα αγοράς της συσκευής ή εάν υπάρχει ενεργό cellular plan. Επίσης, η διεθνής κλήση έκτακτης λειτουργεί αυτόματα, εάν φυσικά έχει ενεργοποιηθεί, μετά από σκληρή πτώση του χρήστη και εφόσον εκείνος παραμένει ακίνητος για περίπου ένα λεπτό.

     

    Apple_watch_series_5-sos-call-emergency-

     

    watchOS 6

    Πρόσθετα χαρακτηριστικά υγείας και γυμναστικής έρχονται με το watchOS 6, συμπεριλαμβανομένης της νέας εφαρμογής Tracking Cycle, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους έμμηνους κύκλους, τον προβλεπόμενο χρόνο για την επόμενη περίοδο καθώς και τις γόνιμες ημέρες, και όλα αυτά στο έξυπνο ρολόι τους. Η εφαρμογή "Noise" βοηθά επίσης τους χρήστες να κατανοήσουν τα επίπεδα θορύβου περιβάλλοντος σε περιβάλλοντα όπως συναυλίες και αθλητικά γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ακοή τους και η εφαρμογή "Activity Trends" του iPhone παρέχει μια μακροπρόθεσμη σύνοψη των προτύπων δραστηριότητάς τους για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν την πρόοδό τους. Τέλος, το watchOS 6 φέρνει επίσης νέα δυναμικά watch faces, όπως τα Meridian, Modular Compact και Solar Dial, τα οποία μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για ταχύτερη πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές.

     

    Apple_watch_series_5-meridian-face-09101 Apple_watch_series_5-cycle-tracking-app- Apple_watch_series_5-noise-app-screen-09

     

    Apple Watch Lineup

    Μαζί με την νέα σειρά ρολογιών της, η Apple εισάγει επίσης ένα νέο υλικό από τιτάνιο στην ωρολογοποιία που έχει εξαιρετική αναλογία αντοχής / βάρους και παράλληλα είναι ελαφρύτερο από τον ανοξείδωτο χάλυβα. Διατίθεται σε δύο βουρτσισμένα φινιρίσματα και έχει μια ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια που βοηθά στη διατήρηση του χρώματος του από την χρήση, ενώ η space black titanium έκδοση επιτυγχάνει το βαθύ της χρώμα χάρης μια diamond-like επίστρωσης (DLC).

     

    Apple_watch_series_5-midnight-blue-band- Apple_watch_series_5-silver-aluminum-cas Apple_watch_series_5-pomegranate-band-go

    Apple_watch_series_5-natural-brushed-tit Apple_watch_series_5-white-ceramic-case-Apple_watch_series_5-space-black-titaniu

     

    Τα κλασσικά σχέδια όπως η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσό, ασημί και μαύρο παραμένουν, ενώ η κάσα από αλουμίνιο σε ασημί, χρυσό και ανθρακί κατασκευάζονται για πρώτη φορά από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο της σειράς 7000. Μια ανθεκτική σε πτώσεις, γρατσουνιές κεραμική κάσα είναι επίσης διαθέσιμη σε λευκό χρώμα καθώς και νέα χρωματιστά λουράκια τα οποία ταιριάζουν σε οποιαδήποτε γενιά Apple Watch.

     

    Apple_watch_series_5-nike-sports-band-ro Apple_watch_series_5-nike-sports-band-de
    Apple_watch_series_5-nike-sports-band-vo Apple_watch_series_5-nike-sports-band-pi

     

    Το Apple Watch Nike διαθέτει ένα νέο watch face εμπνευσμένο από τον κλασικό σχεδιασμό Nike Windrunner, συνοδευόμενο από νέα χρώματα της Nike Sport Band και αντανακλαστικό Nike Sport λουράκι. Η Apple Watch Hermès παρουσιάζει επίσης διάφορα νέα στυλ, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης για το δημοφιλές χρωματικό συγκρότημα μπλοκ χρώματος του περασμένου φθινοπώρου, τώρα σε μια νέα εκτύπωση Della Cavalleria και μια μαύρη εκδοχή με αποκλειστική χρωματική όψη Hermes.

     

    Apple_watch_series_5-hermes-face-double- Apple_watch_series_5-hermes-face-single-  Apple_watch_series_5-hermes-double-tour-

     

    Τέλος, η τιμή του Apple Watch Series 5 ξεκινάει από $399 (ΗΠΑ) για την έκδοση GPS και $499 για την έκδοση GPS + Cellular. Η δημοφιλής σειρά 3 (GPS), με ενσωματωμένο GPS, οπτικό αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και με αντοχή στο νερό θα ξεκινά από μια νέα χαμηλή τιμή, που ανέρχεται στα $199 και η σειρά 3 (GPS + Cellular) στα $299.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.