Jump to content


  • yanni
    yanni

    Έναν επιπλέον χρόνο εγγύηση προσθέτει στα πρώτης γενιάς Apple Watch η Apple

    Οι μπαταρίες στα Apple Watch πρώτης γενιάς, φαίνεται να μην έχουν την αντοχή στον χρόνο που η εταιρία θα επιθυμούσε, με πολλές από αυτές να διαστέλλονται με την πάροδο του χρόνου, οδηγώντας ακόμα και σε σπάσιμο της συσκευής. Η Apple αποφάσισε να επεκτείνει την εγγύηση στα πρώτης γενιάς Apple Watch κατά έναν χρόνο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτές οι περιπτώσεις.

     

    Η επέκταση της εγγύησης έχει να κάνει αποκλειστικά για την κάλυψη αυτού του είδους της ζημιάς, η οποία οδηγεί στο σπάσιμο της συσκευής από την πίεση που δέχεται από την διογκωμένη μπαταρία, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

     

    apple-watch-battery-problem.jpg

     

    Ευτυχώς το πρόβλημα με την μπαταρία, φαίνεται να περιορίζεται σε απλή διόγκωση αυτής, χωρίς να έχουν αναφερθεί περιστατικά ανάφλεξης της. Η αποκάλυψη για την επέκταση της εγγύησης έγινε από το 9To5Mac, το οποίο δημοσίευσε screen shot από σχετικό email.

     

    apple-watch-battery-replacement.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.