Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ένα αιωρούμενο Bluetooth ηχείο θα παρουσιάσει η LG στη CES 2017

    Οι διάφορες εταιρίες έχουν ξεκινήσει ήδη να ανακοινώνουν τα προϊόντα που θα εκθέσουν στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas και έτσι και η LG ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα Bluetooth ηχείο το οποίο θα αιωρείται πάνω από τη βάση του, με έναν φουτουριστικό σχεδιασμό με το προφανές όνομα Levitating Portable Speaker.

     

    Το ηχείο αυτό θα διαθέτει πολυκατευθυντικό ήχο 360 μοιρών και θα έχει ενσωματωμένο ένα subwoofer στη βάση του. Σύμφωνα με την εταιρία κάθε φόρτιση θα προσφέρει έως και 10 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

     

    LG-Levitating-Portable-Speaker-Lifestyle.jpg

     

    Είναι μία πρωτότυπη ιδέα αν και δεν είναι το πρώτο του είδους, αφού παρόμοιες συσκευές  έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, αλλά ελπίζουμε ότι η LG θα παρουσιάσει μία αξιόπιστη και ποιοτική συσκευή στην επερχόμενη CES 2017 σε μερικές ημέρες. Η συσκευή PJ9  διαθέτει έναν σχεδιασμό που μοιάζει με τουρμπίνα και διαθέτει ασύρματη φόρτιση, ενώ όταν πέφτει η μπαταρία, το ηχείο χαμηλώνει και ακουμπάει στη βάση για να ξεκινήσει η φόρτιση.

     

    Διαθέτει πιστοποίηση αντοχής στο νερό IPX7, η οποία δεν σημαίνει ότι μπορεί να το βουτήξετε στο νερό, αλλά θα αντέξει μία ελαφριά βροχή ή χιόνι, αν επιλέξετε να το πάρετε μαζί σας στην εξοχή.

     

    Η LG δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του και την τιμή του και θα πρέπει να περιμένουμε την CES 2017 στις 5 Ιανουαρίου για να μάθουμε περισσότερα, και οι τυχεροί που θα βρεθούν εκεί να το δουν και από κοντά.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.