Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Έξυπνο σπρέι μετατρέπει φωτογραφίες σε μεγάλου μεγέθους έργα τέχνης

    Ερευνητές έχουν αναπτύξει ένα ρομποτικό σπρέι που παράγει μεγάλες τοιχογραφίες και βασίζεται στις παρεχόμενες εικόνες στη μνήμη του. Με σύστημα tracking, το δοχείο χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή , δύο κάμερες και τους κώδικες QR , και γνωρίζει αυτόματα πότε να ψεκάσει για να αναπαράγει την προβλεπόμενη εικόνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε με το δοχείο πάνω από την περιοχή -στόχο σας, "σκανάρωντάς" την και αφήστε το υλικό να κάνει τα υπόλοιπα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έγχρωμη εικόνα, μπορείτε απλά να αλλάξετε δοχεία.

     

    Η τεχνική αυτή θα ήταν πιο χρήσιμη για τη δημιουργία έργων τέχνης, θηριώδους μεγέθους, αλλά υπάρχει δυνατότητα για περισσότερα. Αν προσαρμοσθεί να λειτουργεί σε μη επίπεδες επιφάνειες, θα μπορούμε να ψεκάσουμε σφαίρες και κάθε άλλο αντικείμενο. 

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.