Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Έρχεται το νέο CoD:Modern Warfare στις 25 Οκτωβρίου

    H Activision, στην καθιερωμένη (προ της Ε3) ανακοίνωση για το CoD της χρονιάς, αποκάλυψε ότι για το 2019 θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Modern Warfare, στις 25 Οκτωβρίου για τα PS4, Χbox One και PC. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με ένα εντυπωσιακό trailer επικών προδιαγραφών:

     

     

    Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δεν πρόκειται για το Modern Warfare 4, αλλά για μια επανεκκίνηση (reboot) της σειράς Modern Warfare. Το νέο παιχνίδι δεν εξελίσσεται στο ήδη γνωστό «σύμπαν» της σειράς. Ο captain Price, για παράδειγμα, επανεμφανίζεται, αλλά με άλλη φωνή.

     

    $.jpeg

     

    Η ιστορία για το single player mode ασχολείται με τις ρωσικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή, ενώ στους εχθρούς θα περιλαμβάνεται και μια ομάδα εξτρεμιστών που βοηθάει στην εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο.

     

    Το Modern Warfare θα έχει φυσικά και multi player mode για το οποίο όμως δεν έγιναν κάποιες αποκαλύψεις. Αναφέρθηκε, όμως, ότι η πρόοδος του παίχτη στο single player θα συνεχίζεται στο multi player, ώστε να ξεκλειδώνονται killstreaks, perks και όπλα.

     

    Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα για cross-play, δηλαδή θα μπορούν να παίζουν μαζί παίκτες (online) ανεξαρτήτως πλατφόρμας (PS4, Xbox, PC). H Activision επίσης ανακοίνωσε ότι νέες πίστες και events θα είναι όλα διαθέσιμα στους παίχτες δωρεάν και δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν επιπλέον για να έχουν πρόσβαση.

     

    Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να ανακοινωθούν στην έκθεση E3 σε κάποια συνέντευξη τύπου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.