Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Έρχονται διορθωτικές κινήσεις στην αγορά μνημών;

    Ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής μνήμης στον κόσμο, η Nanya Technology Corporation, προέβλεψε μια «διόρθωση τιμών» στα τέλη του 2021.

    Μιλώντας σχετικά, στην εκδήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τριμήνου της εταιρείας την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της Nanya, Δρ. Pei-Ing Lee, δήλωσε ότι οι πωλήσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, διακομιστών και smartphone καλά κρατούν, όμως από την άλλη, η ζήτηση είναι χαμηλή καθώς οι ελλείψεις εξαρτημάτων γίνονται όλο και πιο παρατηρήσιμες και επιδεινώνονται από τις διακοπές των εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρονικών που σχετίζονται με τον COVID σε όλη τη ΝΑ Ασία.

    Ο υψηλός πληθωρισμός και οι γεωπολιτικές εντάσεις επίσης δεν βοήθησαν αλλά επιβράδυναν την παγκόσμια οικονομία.

    "Αναμένουμε ότι η αγορά DRAM [θα] εισέλθει σε βραχυπρόθεσμη, μικρή διόρθωση το 4ο τρίμηνο του 21", κατέληξε ο Λι. 

    Εάν οι τιμές DRAM μειωθούν, είναι καλά νέα για όσους επιθυμούν να προβούν σε αγορά ή αναβάθμιση. Επίσης, η μείωση αυτή, μπορεί να μειώσει τη τιμή των smartphone του επόμενου έτους. Θα δείξει.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.