Jump to content


  • yanni
    yanni

    Έρχονται οι Crucial MX300 με 3D NAND flash

    Η Micron προχώρησε σε μια παρουσίαση προς τον τύπο των νέων της προϊόντων SSD για τις επιχειρήσεις. Αυτό που όμως αποτέλεσε έκπληξη ήταν η αναφορά της εταιρίας στην σειρά MX300, η οποία αν και αναμενόταν σε δύο μήνες, σύμφωνα με την Micron θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα. Η σειρά MX300 θα είναι η πρώτη σειρά SSDs με 3D NAND flash.

     

    Η σειρά MX300 της Crucial, θα είναι εφοδιασμένη με τις νέες μνήμες της Crucial των 256Gbit, τύπου 3D NAND flash TLC. Σε αντίθεση με τις μνήμες που κατασκευάζονται με την συνήθη planar τεχνολογία των 16nm, οι μνήμες της Micron διαθέτουν 32 επίπεδα το ένα πάνω στο άλλο και επιτυγχάνουν διπλάσια πυκνότητα. Αυτό σημαίνει ότι η Crucial θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει SSDs με χωρητικότητες έως και 2TB πολύ εύκολα.

     

    Crucial-MX300.jpg

     

    Επιπλέον, χάρη στο μικρότερο κόστος παραγωγής της 3D NAND flash, της τάξης του 25% σε σύγκριση με την NAND τεχνολογίας κατασκευής των 16nm planar, δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του 2016 να δούμε νέα σημαντική μείωση στις τιμές των SSDs.

     

    Λόγω της διαφορετικής τεχνολογίας της μνήμης, οι SSDs που θα κυκλοφορήσουν αναμένεται να διαθέτουν χωρητικότητες που δεν έχουμε συνηθίσει έως σήμερα στους SSDs. Έτσι αναμένεται να κυκλοφορήσουν SSDs με χωρητικότητες 275GB, 525GB, 750GB και 1TB, τόσο σε μορφή δίσκου 2,5'' όσο και ως M.2.

     

    Πηγή: Micron Outs Crucial MX300 With 3D NAND, Coming This Month

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.