Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ακόμα δύο συσκευές Galaxy Note 7 παίρνουν φωτιά

    Τουλάχιστον τρεις συνολικά συσκευές Galaxy Note 7 κατά την περασμένη εβδομάδα, έχουν εκραγεί σύμφωνα με αναφορές, υποδηλώνοντας ότι η Samsung δεν έλυσε το πρόβλημα με την ανάκληση των συγκεκριμένων τηλεφώνων, αφού τα τηλέφωνα αυτά ήταν από την νέα υποτιθέμενη ασφαλή παρτίδα.

     

    Η είδηση για το πρώτο από τα τρία αυτά τηλέφωνα έκανε το γύρω του κόσμου αφού υποχρέωσε το πλήρωμα ενός Boeing 737 να εκκενώσει το αεροπλάνο. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν και αυτό η συσκευή αντικατάστασης και ο ιδιοκτήτης του μόλις το είχε απενεργοποιήσει σύμφωνα με τις υποδείξεις του πληρώματος. Παρόλα αυτά το τηλέφωνο πήρε φωτιά και έκαψε την μοκέτα αλλά και το πάτωμα της καμπίνα του αεροπλάνου. Η πτήση ακυρώθηκε και οι επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος. Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε φαίνεται το χαρακτηριστικό μαύρο κουτάκι το οποίο υποδηλώνει ότι πρόκειται για τηλέφωνο το οποίο προήλθε από την ανάκληση.

     

    IMG_0001blurs-marked.0.jpg

    Στην Minnesota, ένα έφηβος κρατούσε το τηλέφωνο όταν όπως δήλωσε "ένοιωσε ένα κάψιμο" στο χέρι του, το οποίο προκάλεσε το Note 7. Ακόμα μία αναφορά από το Kentucky,  κάνει λόγο για έναν άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από εισπνοή καπνών από το φλεγόμενο  Galaxy Note 7.

     

    800samsung-phone-2.jpg800samsung-phonenew.jpg

     

    Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, είναι πιθανόν η Samsung να υποχρεωθεί να κάνει και μία δεύτερη ανάκληση τηλεφώνων, κάτι που θα στοιχίσει αρκετά στην εταιρία αφού η πρώτη ανάκληση υπολογίζεται ότι της στοίχισε περίπου στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια συμπεριλαμβανομένων και των διαφυγόντων κερδών λόγω των προβλημάτων των Note 7 και χωρίς να υπολογιστούν οι τεράστιες ζημιές που προκλήθηκαν από την κατακόρυφη πτώση της μετοχής της. 

     

    30930-6a45b019_680_382.jpg

     

    Συνολικά είχαν αναφερθεί πάνω από 70 περιπτώσεις φλεγόμενων Note 7, πριν η εταιρία υποχρεωθεί να ανακαλέσει τα 2.5 εκατομμύρια συσκευές που είχε ήδη πουλήσει στις ΗΠΑ.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.