Jump to content


  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκαν τα νέα Honor 7X και Honor V10

    Η Honor, η οποία ανήκει στην Huawei, ανακοίνωσε τα νέα Honor 7X και Honor V10 για τις δυτικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής προφανώς, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Λονδίνο. Τα smartphones είχαν ήδη ανακοινωθεί στο παρελθόν για την αγορά της Κίνας. Το Honor 7X τον Οκτώβριο, ενώ το Honor V10 ανακοινώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου. Τα δύο νέα αυτά Android smartphones, απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό, με το Honor 7X να ανήκει στα μεσαίας κατηγορίας smartphones και το Honor V10 να αποτελεί την πρόταση της εταιρίας σε αυτούς που ψάχνουν για ένα κορυφαίο Android smartphone.

     

    Το Honor 7X απευθύνεται όπως αναφέρθηκε και αρχικά, στην μεσαία κατηγορία, με την honor να ενσωματώνει κάποια χαρακτηριστικά που συνήθως βρίσκουμε σε ακριβότερες συσκευές. Η τιμή του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι 299 ευρώ και σε αυτά τα χρήματα ο αγοραστής θα παίρνει ένα Android smartphone με οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 659, 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο μέσω micro SD. H οθόνη του Honor 7X, είναι διαστάσεων 5,93'', τύπου LTPS IPS, ανάλυσης 2160x1080 με αναλογίες 18:9. Η συσκευή διαθέτει σύστημα δύο καμερών στην πλάτη, μία των 16MP και μία δευτερεύουσα των 2MP, καθώς και κάμερα των 8MP μπροστά. Το λειτουργικό είναι το Android 7.0, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3340mAh. Το σασί είναι ενιαία και εξολοκλήρου κατασκευασμένο από μέταλλο.

     

    huawei_honor_7x.jpg

     

    Το Honor V10 είναι παρόμοιο με το Honor 7X, αλλά με σαφέστατα δυνατότερο hardware, ώστε να ικανοποιήσει το κοινό που ψάχνει μια hi end συσκευή. Η τιμή του στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι 499 ευρώ και στο hardware του βρίσκουμε οκραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 970, 6GB μνήμη και 128GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω micro SD. Η οθόνη του Honor V10 είναι διαστάσεως 5,99'', τύπου IPS, με ανάλυση επίσης 2160x1080 και αναλογίες 18:9. Και εδώ έχουμε σύστημα δύο καμερών πίσω, με την πρωτεύουσα να είναι RGB των 16MP και η δευτερεύουσα ασπρόμαυση των 20MP. η μπροστά κάμερα είναι των 13MP. Το λειτουργικό εδώ είναι το Android 8.0, με την μπαταρία να έχει χωρητικότητα 3750mAh. Το πάχος του Honor V10 είναι ελάχιστα μικρότερο από 7 χιλιοστά.

     

    huawei_honor_v10.jpg

     

    huawei_honor_v10 2.jpg

     

    Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα.

     

    Honor 7X V10 specs.jpg

     

    Honor 7X V10 bands.jpg

     

    Το Honor 7X αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σύντομα στην Ευρωπαική αγορά, με το Honor V10 να έχει ημερομηνία διαθεσιμότητας την 8η Ιανουαρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.