Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Ανακοινώθηκε και επίσημα το System Shock 3

    Μπορείτε να επισκεφτείτε την teaser ιστοσελίδα του παιχνιδιού και να ψηφίσετε την αγαπημένη σας πλατφόρμα.

     

    Η OtherSide Entertainment, το studio πίσω από το επερχόμενο fantasy RPG Underworld Ascendant, ανέβασε μία ιστοσελίδα με κρυπτογραφημένο κείμενο το οποίο βέβαια σε πολύ λίγο χρόνο είχε αποκρυπτογραφηθεί και αποκάλυπτε τον νέο τίτλο.

     

    Στην ιστοσελίδα αυτή σήμερα οι fans θα μπορούν να ακούσουν την δημοφιλή ηθοποιό Terri Brosius που δίνει τη φωνή της σε διάφορους χαρακτήρες παιχνιδιών (System Shock 1 & 2, Dishonored) να μιλάει για τον ρόλο της ως SHODAN και να πάρουν μια ιδέα για το πως θα είναι ο νέας γενιάς χαρακτήρας που έχει δημιουργήσει ο Robb Waters.

     


    1449815951

     

    Πολλά βασικά μέλη από τις αρχικές ομάδες των System Shock και System Shock 2 θα είναι μέλη της ομάδας του sequel. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ο Paul Neurath, ο οποίος επέβλεψε την ανάπτυξη των πρώτων δύο παιχνιδιών, ο Nate Wells, ο κορυφαίος artist του System Shock 2 και ο Waters, ο κορυφαίος concept artist των δύο προηγούμενων παιχνιδιών.

     

    O δρόμος για την ανάπτυξη του νέου System Shock ήταν μακρύς και δύσκολος. Αρκετά χρονιά πριν η OtherSide εξασφάλισε τα πνευματικά δικαιώματα για όλες τις νέες κυκλοφορίες του παιχνιδιού. Αλλά πρόσφατα κατάφερε να συνεργαστεί με την Night Dive Studios, η οποία είναι η κάτοχος των δικαιωμάτων του ονόματος και έτσι η OtherSide θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει.

     

    Το System Shock 3 βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν εγγραφή στο teaser site για να λαμβάνουν νέα και ενημερώσεις.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.