Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκε το νέο OnePlus 5

    Η OnePlus ανακοίνωσε πριν δύο μέρες το νέο της OnePlus 5. Πληροφορίες για το νέο αυτό Android smartphone είχαν διαρρεύσει πολλές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται αυτές να επιβεβαιώνονται. Το νέο OnePlus 5 έρχεται με κορυφαίο hardware, αλλά σε χαμηλότερη τιμή από ότι τα κορυφαία μοντέλα άλλων εταιριών.

     

    Το OnePlus 5 διαθέτει οθόνη των 5,5'' ανάλυσης 1920 x 1080 pixels, τύπου AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm, 128GB αποθηκευτικού χώρου τύπου UFS 2.1 και έως και 8GB μνήμης LPDDR4X. Στο πίσω μέρος του διαθέτει σύστημα δύο καμερών, μία των16MP με αισθητήρα Sony IMX398, καθώς και μία 20MP telephoto camera. Ο συνδυασμός των δύο αυτών καμερών επιτρέπει την επιτρέποντας την δέσμευση περισσότερου φωτός, την ρύθμιση του πεδίου βάθους, ενώ παρέχει και 2X 1,6X οπτικό zoom. Στο μπροστά μέρος υπάρχει μια ακόμα κάμερα των 16MP.

     

    594b909d2372e_OnePlus51.jpg

     

    OnePlus 5 cameras.jpg

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 5 βρίσκουμε Bluetooth 5.0, NFC, μπαταρία των 3300 mAh με δυνατότητα fast charging αξιοποιώντας την τεχνολογία Dash Charge της OnePlus, υποστήριξη για δίκτυα 4G LTE Cat 12, υποδοχή ακουστικών 3,5'' και USB type C. Επιπλέον διαθέτει πλήκτρο για επιλογή των notifications που θα λαμβάνει ο χρήστης, χαρακτηριστικό που η OnePlus παρουσίασε πρώτη φορά με το Oneplus 3, υποστήριξη gestures και gaming mode.

     

    Η τιμή του OnePlus 5 ξεκινάει από τα $479(499 ευρώ) με 6GB μνήμης και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Με $539 κάποιος μπορεί να επιλέξει την έκδοση με τα 8GB μνήμης και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Το OnePlus 5 θα είναι διαθέσιμο από τις 27 του Ιούνη.

     

    OnePlus 5 prices.jpg

     

     

    Σελίδα κατασκευαστή: OnePlus 5 - OnePlus (Ελλάδα)


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.