Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Ανεβαίνει ραγδαία η αξία του Bitcoin

     

    Για να δώσει το έναυσμα για το νέο έτος, το Bitcoin διαπραγματεύεται σε πάνω από 1.000$ αξία ανά μονάδα, για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Υπήρξε μια σημαντική αύξηση στην αξία του κατά το τελευταίο μέρος του 2016, φέρνοντας το όλο και πιο κοντά στη σημερινή του υψηλότερη τιμή των 1.163$, η οποία επιτεύχθηκε τελευταία φορά στα τέλη του 2013.

     

    Το Bitcoin έφτασε νέα κορυφαία συνολική αξία 14 δις $ το Δεκέμβριο του 2016 και έκτοτε αυξάνεται. Τώρα έχει ήδη συνολική αξία περίπου 16 δισεκατομμυρίων $, πράγμα οφείλεται στην συνεχόμενη αύξηση των τιμών.

     

    Το ψηφιακό νόμισμα προσφέρει ένα εξαιρετικά εύκολο τρόπο για να μετακινήσετε τα χρήματα και να πληρώσετε για τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ως εκ τούτου, η αποδοχή του έχει σταθερή αύξηση και δεν υπόκειται σε νομισματικούς περιορισμούς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.