Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Αντιστρόφως ανάλογες οι τιμές των καρτών γραφικών σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής...

    Πολλοί gamers αναγκάζονται πλέον να πληρώσουν ποσά με τετραψήφια νούμερα για κάρτες γραφικών που οι προηγούμενες εκδόσεις τους κόστιζαν περίπου 350$. Ακόμα και έτσι, όμως, ο αγοραστής μάλλον βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων αναφορικά στην ποιότητα κατασκευής των πανάκριβων αυτών καρτών γραφικώνΛάθος ευθυγράμμιση των θερμοαγώγιμων υλικών, κακή εγκατάσταση συστήματος ψύξης και άλλα ελαττώματα ποιότητας κατασκευής. Στο Reddit και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων υπάρχει μια αξιοσημείωτη αύξηση στα άτομα με premium κάρτες γραφικών που έχουν κατασκευαστικά ελαττώματα και που μπορούν να μειώσουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ένας τέτοιος χρήστης, ο kamaloo92, δημοσίευσε εικόνες μιας ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC με ένα μπλοκ θερμικών μαξιλαριών (thermal pads) που λείπουν σε μια σειρά από τσιπ μνήμης. Τα τσιπ GDDR6X είναι ικανά να φτάνουν στους 90 C και ένα μπλοκ μνήμης που δεν ψύχεται σωστά μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμη δυσλειτουργία. Και όλα αυτά, από μια εταιρεία που περηφανεύεται για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της.

     

    large.yA6raCn2wTdjVZvw.jpglarge.uXf27pntQuzxPeci.jpglarge.UqKIDVKZafwbWfv0.jpglarge.NaQZeIfhavnMzNXV.jpg

     

    Μια άλλη ιστορία "τρόμου" δημοσιεύεται από τον obamaprism3, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες μιας NVIDIA GeForce RTX 3080 Founders Edition με μια κακώς εγκατεστημένη θερμική επιφάνεια μνήμης που ήταν τόσο μακριά από το τσιπ μνήμης, ώστε να επικαλύπτεται με την κύρια βάση του ψυγείου, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο υπερθέρμανσης και απώλειας απόδοσης στη GPU. Επίσης, ένας χρήστης με το όνομα antonyjeweet ανακάλυψε ένα "γάντι" δαχτύλου ενός εργαζομένου κολλημένο κάτω από ένα θερμικό μαξιλάρι μνήμης μιας πανάκριβης κάρτας RTX 3090 Founders Edition. Πρόσφατα, είχε δημοσιευθεί και η περίπτωση μιας PowerColor RX 6700 XT με την προστατευτική μεμβράνη των thermal pads ακόμα στη θέση της...

     


     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.