Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Αποκτήστε δωρεάν το Ashes of the Singularity: Escalation. Η προσφορά ισχύει για λίγες ώρες ακόμα

    Το Ashes of the Singularity: Escalation είναι ένα μεγάλης κλίμακας παιχνίδια στρατηγικής, πραγματικού χρόνου, στο οποίο ο παίκτης διοικεί ολόκληρους στρατούς σε ένα δυναμικό πεδίο μάχης. Υπάρχει η δυνατότητα κατάκτησης πολλών κόσμων σε έναν αριθμό εκστρατειών ενός παίκτη. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα μάχης πολλαπλών παικτών μέσω διαδικτύου. Το παιχνίδι συνήθως κοστίζει 29,99$ στο Steam. 

     

     

    Μέχρι τις 10 Μαΐου 19.00 CET (για λίγες ώρες ακόμα, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές), μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το παιχνίδι: Πηγαίνετε στο Humble Store πριν από τη λήξη της προθεσμίας, προσθέστε το παιχνίδι στο καλάθι σας και προχωρήστε στο "ταμείο". Χωρίς να πληρώσετε τίποτα, θα λάβετε ένα Steam κλειδί, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στο Steam εντός 7 ημερών, για να αποκτήσετε το παιχνίδι δωρεάν. Καλές μάχες!

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.