Jump to content



  • yanni
    yanni

    Αποκτήστε το Adobe XD δωρεάν, μέσω του XD CC Starter plan της Adobe

    Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα το νέο της XD CC Starter plan, μέσω του οποίου κάποιος μπορεί να αποκτήσει δωρεάν το Adobe XD, την ολοκληρωμένη λύση UX/UI της εταιρίας για σχεδιαστές ιστοσελίδων. Το XD CC Starter plan προσφέρει πλήρη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του XD, συμπεριλαμβανομένων των Typekit και CC βιβλιοθηκών, με μικρούς περιορισμούς.

     

    Οι περιορισμοί του XD CC Starter plan, είναι ότι υπάρχει περιορισμός στα 2GB αποθηκευτικού χώρου στο Creative Cloud, έναντι 100GB, στον αριθμό των fonts του Typekit, καθώς και ο περιορισμός ότι μπορεί να μοιράζεται μόνο ένα πρωτότυπο, και ένα spec design, κάθε φορά, αν και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αρχείων που μπορούν να σωθούν. Οι περιορισμοί αυτοί μπορούν να αρθούν με μια συνδρομή των 9,99 δολαρίων το μήνα.

     

    Παράλληλα με την ανακοίνωση του XD CC Starter plan, η εταιρία ανακοίνωσε και νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για το Adobe XD. Σε αυτά περιλαμβάνονται βελτιώσεις στο άνοιγμα αρχείων Sketch και Photoshop CC, δυνατότητα προστασίας των design specs με κωδικό πρόσβασης, δυνατότητα copy and paste σε πολλαπλά artboards, αλλά και δυνατότητα αντικατάστασης όλων των αντιγράφων ενός συμβόλου σε ένα artboard, μέσω απλής drag and drop διαδικασίας.

     

    Με την κίνησή της αυτή η Adobe ίσως να θέλει να διασφαλίσει την ηγεμονική της θέση και να καταστήσει το Adobe XD πιο προσιτό στους νέους σχεδιαστές, μην επιτρέποντας στους ανταγωνιστές της να επιτύχουν μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.