Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ασύμβατα με το Apple Music τα τελευταία iPod nano και iPod shuffle

    .
    Πριν λίγες μέρες σας ενημερώσαμε για τα νέα iPod Touch, iPod nano και iPod shuffle. Από αυτά τα τρία όμως, μόνο το iPod Touch μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Apple Music. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι τόσο το iPod nano όσο και το iPod shuffle δεν διαθέτουν σύνδεση στο internet. Η σύνδεση στο internet είναι αναγκαία ώστε να μπορεί η Apple να διαπιστώσει αν ο χρήστης ανανέωσε την συνδρομή του στο Apple Music ή όχι. Αν κάποιος δεν ανανεώσει την συνδρομή του, η Apple προχωράει σε αφαίρεση των κομματιών που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή. Απουσία σύνδεσης internet αυτό δεν είναι δυνατόν στα iPod nano και iPod shuffle.

     

    Apple Music ipods

     

    Η Apple δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο και είναι άγνωστο αν κάποιο software update θα αλλάξει την παρούσα κατάσταση. Δεν αποκλείεται πάντως αυτή να είναι μια κίνηση της εταιρίας για να σπρώξει περισσότερο κόσμο σε ακριβότερα μοντέλα της, όπως το iPod Touch ή κάποιο iPhone.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.