Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ασύρματο ποντίκι για υψηλές αναλύσεις από την Gigabyte

    .
    Το AIRE M60 διαθέτει τελευταίας γενιάς laser αισθητήρα ο οποίος προσφέρει πραγματική ανάλυση έως και 3200 dpi. Το αποτέλεσμα είναι γρήγορη, ομαλή και με μεγάλη ακρίβεια κίνηση σε οποιαδήποτε ανάλυση. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές, 1000, 1600 και 3200 dpi. Η εναλλαγή γίνεται εύκολα και γρήγορα με το ειδικό πλήκτρο που διαθέτει το ποντίκι στο πάνω μέρος του, όπου τρία LEDs ενημερώνουν για το ποια επιλογή είναι ενεργή. Το AIRE M60 υποστηρίζει την Free-Scrolling Technology της Gigabyte, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί με μεγάλη ευκολία να κινηθεί μέσα σε ένα έγγραφο ή μια ιστοσελίδα, προς όλες τις κατευθύνσεις.

     

    AIRE M60 Top

     

     

    Το AIRE M60 χρησιμοποιεί δύο AA μπαταρίες και η αυτονομία του μπορεί να φτάσει έως και τα δύο χρόνια σύμφωνα με την Gigabyte. Ο δέκτης του είναι τύπου nano, οπότε δεν προεξέχει ιδιαίτερα από την USB θύρα μειώνοντας τις πιθανότητα κάποια ζημιάς.

     

    AIRE M60 sideA


    AIRE M60 sideB

     

    Το AIRE M60 καλύπτεται με δύο χρόνια εγγύησης.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.