Jump to content



  • yanni
    yanni

    Αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα και συνομιλίες προσθέτει το Viber

    Για όσους θα προτιμούσαν κάποιες συνομιλίες τους ή απλά μηνύματα στο Viber να μην παραμένουν εμφανίσιμα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, πλέον υπάρχει λύση από την ίδια την εφαρμογή. Το Viber έρχεται και προσθέτει την δυνατότητα μηνύματα ή και ολόκληρες συνομιλίες να διαγράφονται αυτόματα.

     

    Το Viber, το οποίο χρησιμοποιείται από πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες, ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο αποκαλεί "Secret Messages". Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν κάποια συνομιλία, η οποία αυτομάτως θα διαγραφεί μετά από ένα χρονικό διάστημα το οποίο θα ορίζει ο ίδιος ο χρήστης. Δίνεται η δυνατότητα επίσης να μην αυτοκαταστρέφονται ολόκληρες οι συνομιλίες, αλλά επιλεγμένα μηνύματα, όπως φωτογραφίες και βίντεο.

     

    Επιπλέον η εφαρμογή μπλοκάρει την δυνατότητα προώθησης των μηνυμάτων, μπλοκάρει την δυνατότητα λήψης screenshot σε Android, ενώ στην περίπτωση του iOS, ειδοποιεί τον χρήστη όταν λαμβάνεται κάποιο screenshot. Όλα τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα, είτε αυτά είναι απλά μηνύματα, είτε "secret" και μπορούν να προστατευτούν και με χρήση κωδικού.

     

     

    Το νέο αυτό χαρακτηριστικό αναμένεται να είναι διαθέσιμο εντός των επόμενων ημερών.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.