Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Βουνό με βουνό δε σμίγει; Η AMD και η Microsoft ανακοίνωσαν το νέο 15 ιντσών Microsoft Surface Laptop 3

    Σήμερα, οι AMD και Microsoft ανακοίνωσαν το πρώτο 15 ιντσών Microsoft Surface Laptop που στηρίζεται στους AMD Ryzen Microsoft Surface Edition επεξεργαστές. Πρόκειται για μια σημαντική πολυετή συνεργασία στον σχεδιασμό και τη δημιουργία ανάμεσα στις AMD και Microsoft στα επίπεδα της σιλικόνης, της πλατφόρμας αλλά και του λογισμικού, ώστε να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

     

    large.1002535609_MSFTsurfaceteam.jpeg

     

    Οι δύο εταιρείες θεωρούν ότι το Microsoft Surface Laptop χαρακτηρίζεται από την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις, τη διάρκεια της μπαταρίας και του κομψού και ελαφριού σχεδιασμού. Συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις τόσο στους υπολογισμούς, όσο και στα γραφικά με ένα πλήρως βελτιστοποιημένο πακέτο λογισμικού και την τεχνολογία AMD Radeon Freesync, το Microsoft Surface Laptop 3 απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες, φοιτητές, gamers εν κινήσει και ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου που εκτιμούν τη μεγάλη οθόνη και τη φορητότητα. Οι ειδικά κατασκευασμένοι AMD Ryzen επεξεργαστές  που αναπτύχθηκαν για το Surface, είναι αποτέλεσμα πολυετούς συνεργασίας της AMD και της Microsoft που έχει ξεκινήσει από το Microsoft Xbox και φθάνει ως το Azure, το Surface, το xCloud και το Project Scarlett.

     

    large.Sosj9of2gaGnqgaX.jpg

     

    large.FA8rJTZ4uvYudppe.jpg

     

    Ο Rick Bergman, "executive vice president, computing and graphics business group", εκ μέρους της AMD δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το Microsoft Surface Laptop που βασίζεται σε τεχνολογία της AMD, κατασκευάστηκε με υψηλή δεξιοτεχνία ώστε να φτάσει να συνδυάζει την οθόνη 15 ιντσών με έναν ειδικά φτιαγμένο 15W Ryzen επεξεργαστή, σε ένα πακέτο που ζυγίζει ενάμισι κιλό.

     

    large.e5ijzelje5q31.png

     

    Εκ μέρους της Microsoft, ο Pavan Davuluri, "Distinguished Engineer", δήλωσε ότι όταν σχεδίαζαν το Microsoft Surface Laptop 3, ήθελαν τις καλύτερες επιδόσεις γραφικών σε έναν μόνο επεξεργαστή και η AMD ήταν η πρώτη τους σκέψη, αναλογιζόμενοι την επιτυχημένη ιστορία συνεργασίας που έχουν οι δυο εταιρείες.

     

    Περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργία και τα χαρακτηριστικά του νέου Surface Laptop 3 μπορείτε να διαβάσετε στα σχετικά blog της AMD και της Microsoft.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.