Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δεν εγκαταλείπουμε τα desktop Macs, καθησυχάζει ο Tim Cook

    Οι πωλήσεις των Mac της Apple έχουν μία καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα συνέβαλε σε αυτό, το γεγονός ότι η εταιρία δεν έχει κυκλοφορήσει νέα μοντέλα για τα Mac Pro ή τα Mac Mini από το 2014

     

    Οι υποστηρικτές της Apple έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τα σχέδια της εταιρίας όσον αφορά τη σειρά υπολογιστών για desktop. Ο Tim Cook σε ένα εσωτερικό μήνυμα προς τους εργαζόμενους, σπεύδει να καθησυχάσει τον κόσμο :

     

    "Το desktop είναι μία στρατηγική αγορά για εμάς. Είναι μοναδικά σε σχέση με τα  notebook αφού έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες, μεγαλύτερες οθόνες, περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, μεγάλη ποικιλία θυρών διασύνδεσης και καλύτερες επιδόσεις. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν τα desktops πολύ σημαντικά και σε μερικές περιπτώσεις τελείως απαραίτητα για κάποιους.

     

    Η τελευταία γενιά των iMac είναι το καλύτερο σύστημα desktop που έχουμε ποτέ κατασκευάσει, με τη όμορφή του Retina οθόνη 5K, να είναι η καλύτερη οθόνη για desktop στον κόσμο. Κάποιοι στα διάφορα media διατύπωσαν τις αμφιβολίες τους στο κατά πόσο είμαστε αφοσιωμένοι στα desktops. Αν υπάρχει έστω και μία αμφιβολία στις ομάδες μας, δηλώνω ξεκάθαρα ότι έχουμε σπουδαία συστήματα desktops προγραμματισμένα για κυκλοφορία. Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για αυτό".

     

    Mac-mini-2014-thumb800.jpg

     

    Το γεγονός ότι η Apple ανανεώνει πιο συχνά τους φορητούς της υπολογιστές παραμένει. Η σειρά των νέων MacBooks πρόσφατα ανανεώθηκαν με βελτιωμένα χαρακτηριστικά αλλά και νέα, όπως το Touch Bar, ενώ η desktop σειρά των Mac Pro και Mac Mini, αν εξαιρέσουμε τα νέα AIO iMac, έχουν μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό, ο οποίος προσφέρει καλύτερα συστήματα.

     

    Μένει λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Tim Cook για το μέλλον του desktop όπως το έχει οραματιστεί η Apple.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.