Jump to content


  • TheLab
    TheLab

    Δεύτερη από το τέλος η Ελλάδα όσο αφορά τη σύνδεση στο διαδίκτυο

    Στη δεύτερη θέση από το τέλος φαίνεται πως κατατάσεται η χώρα μας όσο αφορά τη σύνδεση στο διαδίκτυο σύμφωνα με την νέα εύρενα που πραγματοποίησε το compethemarket.com.

     

    Η έρευνα εξέτασε 35 χώρες του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) σε όλο τον κόσμο, συγκρίνοντας το μέσο μηνιαίο κόστος των ευρυζωνικών σταθερών συνδέσεων, τις μέσες ταχύτητες λήψης, τις μέσες ταχύτητες μεταφόρτωσης και τον χρόνο που απαιτείται για τη λήψη μιας ώρας ροής περιεχομένου (streaming).

     

    Από τις χώρες που αναλύθηκαν η Ελλάδα κατατάσσεται , μετά την Τουρκία, στις 10 πρώτες χώρες με τις χαμηλότερες ταχύτητες λήψης, με μέση ταχύτητα σύνδεσης 31,89Mbps και πρώτη από το τέλος όσο αφορά την ταχύτητα μεταφόρτωσης δεδομένων με μόλις 7,60Mbps!

     

    Συνολικά, η Τουρκία έχει τη χειρότερη ευρυζωνική σύνδεση από τις χώρες του ΟΟΣΑ που αναλύθηκαν, όμως η μέση μηνιαία τιμή σταθερής σύνδεσης ανέρχεται μόλις περίπου στο 1/3 σε σχέση με αυτή της χώρας μας!

     

    Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον συνολικό πίνακα με όλες τις χώρες και τα δεδομένα που αναλύθηκαν:

    4-table_HxW1344x1000_0cc6b261-51b6-4ebf-


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.