Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Δημοσιεύεται η κριτική του Core i7-11700K "Rocket Lake-S" από το AnandTech

    Οι νέοι επεξεργαστές Core 11ης γενιάς της Intel απέχουν ακόμη λίγες εβδομάδες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους, αλλά το AnandTech καταφέρνει να δημοσιεύσει την κριτική του Core i7-11700K.

     

    Το θέμα είναι ότι η Intel δεν έχει καν ανακοινώσει τη νέα σειρά CPU ενώ έχει δώσει στη δημοσιότητα λίγες μόνο λεπτομέρειες. Τα περισσότερα που γνωρίζουμε για αυτούς τους επεξεργαστές προέρχονται από "διαρροές". Το AnandTech αγόρασε έναν επεξεργαστή Intel Core i7-11700K, επομένως δεν δεσμεύεται από κάποιο NDA για το συγκεκριμένο κομμάτι.

     

    Ο Dr. Ian Cutress του AnandTech εξηγεί ότι οι πληροφορίες που μοιράστηκαν στην κριτική του Core i7-11700K δεν δεσμεύονται από κάποια δέσμευση μη κοινοποίησης εκ μέρους του: "Οι μονάδες που αποκτήθηκαν με αυτήν τη μέθοδο δεν θεωρούνται μη κοινοποιήσιμες από κάποιο NDA, καθώς αποκτήσαμε τον Core i7-11700K για αυτήν την κριτική στο λιανικό εμπόριο και ως εκ τούτου εμείς δεν υποκείμεθα σε κάποιο NDA για οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουμε λάβει μέσω της χρήσης αυτού του επεξεργαστή".

     

    Συνεχίζει αναφέροντας: "Πριν από τη δημοσίευση αυτής της κριτικής, ενημερώσαμε εκ των προτέρων την Intel για να μας απαντήσει, στέλνοντας το κείμενο της κριτικής. Το email μας φάνηκε να δημιουργεί κάποιο ενθουσιασμό εντός (και προς έκπληξή μας, εκτός) της Intel, αλλά τελικά λάβαμε μια απάντηση από την Intel δηλώνοντας ότι δεν είχαν κανένα σχόλιο να προσφέρουν".

     

    large.78130_02_intel-core-i7-11700k-review-uploaded-rocket-lake-gets-benched-early_full.jpg

     

    Ο νέος επεξεργαστής Core i7-11700K έχει 8 πυρήνες και 16 νήματα με βασικό ρολόι CPU 3,6GHz, Turbo 2.0 Boost έως 4,9GHzTurbo 3.0 boost έως 5GHz και all-core Turbo έως 4,6GHz. Υποστηρίζει DDR4 διπλού καναλιού και συνδεσιμότητα PCIe 4.0. Το AnandTech κατέβαλε περίπου 470$ για να αποκτήσει τον επεξεργαστή, έναν μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

     

    Ο επεξεργαστής αποδεικνύεται ενεργειακά απαιτητικός ενώ η απόδοση στα παιχνίδια υπολείπεται των προσδοκιών. Είναι μάλλον δύσκολο να νικηθεί ο συνδυασμός Ζen 3 + X570, αν βέβαια μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια σε φυσιολογικές τιμές....

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.