Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Δημοσιεύθηκε το gameplay trailer του Age of Empires IV

    Όπως αναμενόταν, η Microsoft αποκάλυψε το trailer του Age of Empires IV στην ετήσια XO19.

     

    Το trailer κυκλοφόρησε στο επίσημο Xbox κανάλι στο YouTube. Στο video,  φαίνεται μια πόλη μεσαίου μεγέθους, ενώ με πρώτη ματιά είναι εμφανής η σημαντική αναβάθμιση της μηχανής γραφικών. Τα κτίρια, οι μονάδες, η βλάστηση και ο φωτισμός είναι όλα βελτιωμένα σε σχέση με το Age of Empires III. 

     

    Παρατηρείται επίσης ότι οι μονάδες μπορούν και κινούνται πάνω στα τείχη, όπως και στη σειρά παιχνιδιών Stronghold. Στο Age of Empires παρουσιάζεται για πρώτη φορά αυτή η δυνατότητα. Θετικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι ότι τα κτίρια μπορούν να καταστραφούν και να καταρρεύσουν (όπως στο Age of Empires II: Definitive Edition) αφήνοντας πίσω πυρκαγιές. Ακόμα,. οι μονάδες έχουν κραυγές πολέμου (battle cries), αν και αυτό μάλλον θα εξαρτάται από τον πολιτισμό κ.α.

     

    Καθώς το trailer είναι διάρκειας ενός λεπτού, δεν αποκαλύπτονται άλλες πληροφορίες και λεπτομέρειες, αλλά μέχρι στιγμής το παιχνίδι δείχνει φανταστικό.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.