Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Δημοσιεύονται τα reviews για την RTX 3090 FE: H καλύτερη gaming κάρτα γραφικών του κόσμου που, όμως, δεν δικαιολογεί τη διαφορά τιμής σε σχέση με την RTX 3080

    Λίγες ημέρες μετά τη λήξη του NDA για τις RTX 3080 και τη δημοσίευση των σχετικών reviews, ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε και τι ψάρια πιάνει η RTX 3090 FE. Τα νέα είναι καλά και κακά. Τα καλά είναι ότι η RTX 3090 FE είναι ξεκάθαρα η κορυφαία gaming κάρτα γραφικών στον κόσμο, χωρίς αντίπαλο. Τα κακά νέα είναι ότι η διαφορά επιδόσεων σε σχέση με την 3080 είναι 7% κατά μέσο όρο στα 1440p και 10% κατά μέσο όρο στα 4K. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η διαφορά τιμής σε σχέση με την RTX 3080 η οποία και προτείνεται στους αγοραστές να την προτιμήσουν, τουλάχιστον για gaming. Η RTX 3090 ενδεχομένως να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη/αναγκαία για workstation χρήση, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο που θα εξεταστεί και στο άμεσο μέλλον από τους ειδικούς. Όσο για τη διαφημιστική καμπάνια της Nvidia περί "8K gaming", στην πράξη ο ισχυρισμός αυτός αποδείχτηκε αναληθής, καθώς ούτε το σύνολο των παιχνιδιών υποστηρίζουν 8K, αλλά ούτε και οι επιδόσεις μπορούσαν, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, να ξεπεράσουν τα 30fps (1% lows).

     

     

     

     

     

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.