Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Δημοσιεύονται τα reviews για τις νέες Nvidia RTX 3080 Founders Edition: H καλύτερη gaming κάρτα γραφικών μέχρι σήμερα, αλλά με αρκετή απόσταση από τις προσδοκίες που καλλιέργησε η Nvidia

    Επιτέλους, η στιγμή που οι απανταχού gamers περίμεναν έφτασε, με τη δημοσίευση των reviews για τις πολλά υποσχόμενες Nvidia RTX 3080 Founders Edition κάρτες γραφικών. Οι έως τώρα αναλύσεις καταλήγουν ότι η Nvidia κατάφερε να προσφέρει (μέχρι σήμερα, εν αναμονή των RTX 3090) τις απολύτως καλύτερες gaming επιδόσεις που έχουμε δει, αρκετά πιο ψηλά σε σχέση με μια 2080 Ti, ανάλογα με το σενάριο χρήσης. Όμως οι επιδόσεις απέχουν αρκετά από τις διπλάσιες σε σχέση με μια 2080 που υποσχέθηκε το marketing της Nvidia. Οι ενεργειακές απαιτήσεις των καρτών είναι επίσης υψηλές. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι νέες κάρτες δεν διαθέτουν επαναστατικές επιδόσεις και δυνατότητες που μένει να ανακαλύψουμε και στο μέλλον, καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά τους (π.χ. RTX I/O) δεν αξιοποιούνται ακόμα από υπαρκτούς τίτλους παιχνιδιών. Σίγουρα θα χρειαστεί να περάσει ικανό χρονικό διάστημα για να κρίνουμε συνολικά τη νέα τεχνολογία, όταν η διαμαντόσκονη του marketing κατακαθίσει και ο ανταγωνισμός (AMD) παρουσιάσει εναλλακτικές προτάσεις. 

     

     

     

     

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.