Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Δημοσιεύτηκε ανεπισήμως ο οδικός χάρτης για τα Ryzen 6000 Notebooks

    Πολλοί περίμεναν εντός του 2021 (στα τέλη) να παρουσιαστούν οι Zen 4 επεξεργαστές για το desktop ή έστω κάποια ενδιάμεση αρχιτεκτονική Zen 3+. Τελικά φαίνεται ότι τα σχέδια της AMD είναι άλλα, καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και η αγορά είναι άνω-κάτω εξαιτίας των ελλείψεων σχεδόν στα πάντα. Έτσι, μέσω δημοσιευμένων διαρροών του οδικού χάρτη της AMD των επεξεργαστών για laptop, μαθαίνουμε ότι η σειρά Ryzen 6000 θα αφορά σε επεξεργαστές που θα συνδυάζουν αρχιτεκτονικές Zen 3 + Navi 2 και θα προορίζονται -προφανώς- για την αγορά laptop που ανθεί.

     

    large.5ju1SPNYhT7FzLvd.jpg

     

    Η AMD θα κυκλοφορήσει τη σειρά Rembrandt "H" για φορητούς σταθμούς εργασίας το 2022. Οι επεξεργαστές αυτοί θα κατασκευάζονται με λιθογραφία 6nm και θα ενσωματώνουν τεχνολογία Zen 3 και Navi 2 για τα γραφικά. Αυτά τα τσιπ θα περιλαμβάνουν υποστήριξη PCIe 4.0, LPDDR5 / DDR5 και USB 4, ενώ θα έρχονται με στόχο ισχύος 45 W. Επίσης, μια σειρά επεξεργαστών με στόχο ισχύος 15 W θα κυκλοφορήσει με τις ίδιες προδιαγραφές. Ο χάρτης πορείας δείχνει επίσης την κυκλοφορία των επεξεργαστών Dragon Crest για tablet και φορητές συσκευές το 2022 με γραφικά Navi 2 και σχεδιασμό πυρήνα Zen 2. Η AMD είναι, τέλος, έτοιμη να λανσάρει τη σειρά Barcelo "U" για φορητούς υπολογιστές με πολύ παρόμοιες προδιαγραφές με τη σειρά Cezanne "U".

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.