Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Δημοφιλείς υπηρεσίες της Google σταμάτησαν να λειτουργούν για αρκετή ώρα σήμερα

    Πολλές υπηρεσίες και ιστότοποι της Google, όπως το YouTube, το Gmail, ο Βοηθός Google (Google Assistand) και τα Έγγραφα Google (Google Docs), σταμάτησαν να λειτουργούν για περίπου μία ώρα σήμερα το πρωί, μετά από μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας. Η Google αναγνώρισε τα προβλήματα με το Gmail, που επηρέασε τόσο τις επιχειρηματικές όσο και τις προσωπικές της υπηρεσίες, στις 6:55 π.μ. ET, ανακοινώνοντας ότι το πρόβλημα επιλύθηκε για τη «συντριπτική πλειονότητα» των χρηστών στις 7:52 π.μ. Πανομοιότυπες ειδοποιήσεις δημοσιεύτηκαν σε όλες τις σελίδες κατάστασης για τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google.

     

    Οι αναφορές δημοσιεύτηκαν άμεσα στο Twitter αφού οι χρήστες δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στις βασικές υπηρεσίες της Google, προκαλώντας τάση στο hashtag "#YouTubeDOWN". Στο αποκορύφωμά της, η σελίδα κατάστασης για τις υπηρεσίες της Google ήταν "κοκκινισμένη", για να δείξει ότι όλες οι υπηρεσίες αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Όλες οι υπηρεσίες είναι πλέον πράσινες, υποδεικνύοντας ότι είναι πλήρως λειτουργικές.

     

    large.msedge_FzHNOaWZBI.jpg

     

    Η εξάρτηση του κόσμου από τις υπηρεσίες Google οδήγησε σε έναν πραγματικά εκπληκτικό αριθμό αναφορών στο DownDetector, με τον αριθμό των προβλημάτων του YouTube που αναφέρθηκαν να ξεπερνούν τις 100.000. Ορισμένοι χρήστες βρήκαν ότι το YouTube ήταν ακόμα λειτουργικό εάν το επισκέπτονταν μέσω ανώνυμης περιήγησης χωρίς σύνδεση. Οι εφαρμογές του Google Workspace όπως τα Έγγραφα και το Meet ήταν επίσης εκτός λειτουργίας.

     

    Οι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι τα έξυπνα οικιακά gadget που ενσωματώθηκαν με τον Βοηθό Google αντιμετώπιζαν προβλήματα. Επαληθεύσαμε ότι η έξυπνη οθόνη Nest Hub δεν μπόρεσε να ελέγξει έναν συνδεδεμένο έξυπνο θερμαντήρα, για παράδειγμα.

     

    Εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων που βασίζονται στις υπηρεσίες υποστήριξης της Google, όπως το Pokémon Go, αντιμετώπισαν επίσης προβλήματα.

     

    Ωστόσο, παρά τη διακοπή που επηρέασε πολλές υπηρεσίες Google, το βασικό προϊόν αναζήτησης συνέχισε να λειτουργεί και οι διαφημίσεις τρίτων εμφανίζονταν στα αποτελέσματα.

     

    Η διακοπή ήταν παγκόσμια. Επαληθεύσαμε ότι οι υπηρεσίες αντιμετώπισαν προβλήματα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες και την Ιαπωνία και οι αναφορές διακοπής λειτουργίας του DownDetector καλύπτουν όλον τον κόσμο.

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.