Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Διέρρευσε από τη Microsoft σημαντική επανασχεδίαση του Start Button Menu για τα Windows 10

    Μετά τον παγκόσμιο αρνητικό αντίκτυπο της αφαίρεσης του start button στα Windows 8 πριν λίγα χρόνια, φαίνεται ότι κάθε κίνηση ανανέωσης της λειτουργικότητας του συγκεκριμένου κουμπιού αποτελεί σημαντική είδηση. 

     

    Ευτυχώς η Microsoft δεν σκέφτεται να το αφαιρέσει ξανά, αλλά πρόκειται να απλοποιήσει αρκετά το μενού που ανοίγει με το συγκεριμένο κουμπί, ώστε να γίνει πιο ευχάριστο στο μάτι και πιο λειτουργικό. Επιπλέον το νέο μενού, που δοκιμάζεται εσωτερικά προς το παρόν, φαίνεται να είναι αρκετά φιλικό προς τους χρήστες tablet. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με τις φήμες που θέλουν τη Microsoft να σχεδιάζει την κυκλοφορία αναδιπλούμενων συσκευών Surface με διπλές οθόνες.

     

    3.jpeg

     

    4.jpeg

     

    Οι πληροφορίες και οι παραπάνω εικόνες προέρχονται από κατά λάθος διαρροή μιας εσωτερικής έκδοσης που κατέληξε σε Windows Insider testers για 32-bit συσκευές.

     

    Καλό είναι να κρατήσετε επιφυλάξεις για το κατά πόσο πράγματι το νέο start menu θα καταλήξει στα pc μας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.