Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμη η έκδοση 4 του γνωστού Android emulator, BlueStacks

    Το BlueStacks είναι ένα από τα γνωστότερα Android emulators για PCs και αυτές τις μέρες έγινε διαθέσιμη η έκδοση 4 του προγράμματος. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, πρόκειται για την πιο γρήγορη και πλήρη έκδοση που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις του συνόλου των χρηστών. Για την ανάπτυξή του η εταιρία αναφέρει ότι έλαβε υπόψιν όλες τις προτάσεις που έλαβε από τους χρήστες.

     

    Το νέο BlueStacks 4 μπορεί να αξιοποιήσει πολύ πιο αποτελεσματικά τις δυνατότητες των σύγχρονων συστημάτων, προσφέροντας υψηλότερες επιδόσεις και πολύ πιο ομαλή κίνηση στην οθόνη. Πέραν από την αύξηση στις επιδόσεις, το νέο BlueStacks αναβαθμίζει την έκδοση του Android που υποστηρίζει, από το Android 4.4 KitKat στο Android 7.1.2 Nougat.

     

     

    Αλλαγές έχει υποστεί και το user interface, το οποίο πλέον υποστηρίζει και skins προκειμένου κάποιος να το προσαρμόσει στα δικά του γούστα. Υποστηρίζει το Google Play store, αλλά διαθέτει και δικό του store στο οποίο κάποιος μπορεί να αξιοποιήσει τα BlueStacks Points και cards που μπορεί να αποκτήσει παίζοντας νέα παιχνίδια κάθε μέρα.

     

    Το BlueStacks προσφέρει σχεδόν το σύνολο των λειτουργιών του στην δωρεάν του έκδοση. Μια Premium συνδρομή των 4 δολαρίων τον μήνα, δίνει επιπλέον την δυνατότητα αλλαγής του wallpaper, τεχνική υποστήριξη, αλλά και έναν ad blocker σε επίπεδο συστήματος.

     

    Bluestacks 4 main.jpg

    Bluestacks 4 Graphics setup.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.