Jump to content


  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμη η νέα έκδοση του MacOS "Sierra" για κατέβασμα

    Η νέα έκδοση του MacOS, "Sierra", είναι διαθέσιμη για κατέβασμα ως δωρεάν αναβάθμιση. Η νέα αυτή έκδοση του MacOS φέρνει μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά στο Mac desktop, όπως την Siri, Universal Clipboard, iCloud Desktop and Documents, Auto Unlock, καθώς και το Apple Pay στο web.

     

    Μετά από 5 χρόνια στο iPhone, η εικονική βοηθός Siri έρχεται και στο desktop. Η έκδοση της Siri στο desktop θα είναι ικανή να βοηθήσει στην αποστολή μηνυμάτων, να βρει έγγραφα, να πραγματοποιήσει αναζήτηση σε μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών και πολλά άλλα, αποτέλεσμα της εξέλιξης της Siri όλο αυτό το χρονικό διάστημα που υπάρχει διαθέσιμη για τις φορητές συσκευές. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης που πραγματοποιεί η Siri θα μπορούν οι χρήστες να τα σύρουν σε ένα έγγραφο ή στο Today view για να τα χρησιμοποιήσουν αργότερα.

     

    macOS-Sierra.jpeg

     

    Το Apple Pay for Web χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες Apple Pay και TouchID της ίδιας της Apple για πληρωμές μέσω του web. Η εταιρία υποστηρίζει ότι πάνω από 300 χιλιάδες websites επιτρέπουν την αγορά προϊόντων με τις τεχνολογίες της Apple, η οποία φροντίζει ώστε η επικοινωνία ανάμεσα στον χρήστη και το website να είναι απόλυτα ασφαλής μέσω ισχυρής κωδικοποίησης.

     

    Βελτιώσεις υπάρχουν και στην εφαρμογή Photos και στο χαρακτηριστικό "memories" που επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία συλλογών. Η Apple χρησιμοποιεί τεχνολογίες μάθησης μηχανής για ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική ομαδοποίηση σχετικών φωτογραφιών.

     

    Στα υπόλοιπα νέα ή βελτιωμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα "Universal Clipboard", βελτιώσεις στο "iCloud Desktop and Documents", Auto Unlock, υποστήριξη για “Tabs” σε πολλές εφαρμογές, βελτιώσεις στο Messages app, καθώς και το “Optimized Storage”.

     

    Το νέο Sierra update είναι διαθέσιμο για κατέβασμα δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε Mac υπολογιστή ΄που κυκλοφόρησε το 2009 ή αργότερα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.