Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμο για κατέβασμα το νέο Remix OS 2.0

    .
    Το Remix OS βασίζεται στο Android x86 και θα μπορεί να εγκατασταθεί και να τρέξει σε πληθώρα συστημάτων που χρησιμοποιούν επεξεργαστές της Intel ή της AMD. Αν και Android, το interface του θυμίζει περισσότερο ένα desktop PC διαθέτοντας start menu, task bar, αλλά και την δυνατότητα να τρέχει παράλληλα εφαρμογές Android με την κάθε μία στο δικό της παράθυρο. Όπως ακριβώς σε ένα Linux ή Windows σύστημα τρέχουμε παράλληλα εφαρμογές με την κάθε μία να έχει το δικό της παράθυρο, έτσι και στο Remix OS 2.0, με τα παράθυρα να μπορούν να γίνουν minimize,maximize ή να αλλάξουν μέγεθος.

     

    REMIX 0S 2 desktop1


    REMIX 0S 2 desktop3


    REMIX 0S 2 desktop2

     

    Για να δοκιμάσει κάποιος το Remix OS 2.0 χρειάζεται απλά έναν 64bit επεξεργαστή και ένα USB Flash drive με χωρητικότητα 8GB και κατά προτίμηση καλές ταχύτητες εγγραφής. Κατόπιν απλά με μια επανεκκίνηση του υπολογιστή του μπορεί να κάνει boot στο Remix OS 2.0 και να τρέξει το λειτουργικό είτε σε Guest Mode, είτε σε Resident Mode, με την διαφορά να βρίσκεται στο ότι, σε Resident Mode σώζονται δεδομένα και αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν κατά την χρήση όπως για παράδειγμα εγκατάσταση εφαρμογών μέσω του Google Play.

     

     

     

    Περισσότερες πληροφορίες, το ISO αρχείο του λειτουργικού, αλλά και έναν απλό installer για την εγκατάσταση του Remix OS 2.0 σε USB, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Remix OS 2.0 στο παρακάτω link.
    What’s Remix OS for PC? Remix OS for PC is built on the Android-x86 - Jide Technology


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.