Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Διαθέσιμο δωρεάν το Assassin's Creed Syndicate στο Epic Games Store

    To Assassin's Creed Syndicate είναι ένα από τα δύο δωρεάν παιχνίδια που διατίθενται δωρεάν από το Epic Games Store για την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Το άλλο δωρεάν παιχνίδι είναι το Faeria, ένα παιχνίδι στρατηγικής συλλογής καρτών για το PC.

     

    Το Assassin's Creed Syndicate κυκλοφόρησε το 2015 και ήταν το τελευταία από τα 5 παιχνίδια της σειράς που σεναριακά τοποθετούνται μεταξύ του 18ου και 19ου αιώνα. Το περιεχόμενο του παιχνιδιού χρονικά τοποθετείται στο Λονδίνο της Βικτοριανής εποχής. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο των διδύμων Jacob και Evie Frye, καθώς διεισδύουν και προσπαθούν να ενώσουν τις διάφορες ομάδες του υπόκοσμου της πόλης για να απωθήσουν το τάγμα των Templar.

     

    Αν και το παιχνίδι είναι ήδη 5 ετών, αποτελεί ακόμα μια καλή επιλογή για την είσοδο στον κόσμο των open-world παιχνιδιών και πωλείται έναντι 29,99$ στο Steam, όπου και συγκεντρώνει θετικές κριτικές από τους παίκτες.

     

    Τα Assassin's Creed Syndicate και Faeria θα διατίθενται δωρεάν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

     

    Η Epic ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη διάθεση δωρεάν παιχνιδιών για το 2020, σε συνέχεια παρόμοιας πρακτικής το 2019. Η Epic δηλώνει ότι η προσφορά δωρεάν παιχνιδιών βοήθησε την εταιρεία να αποκτήσει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες για το Epic Games Store, κατά την πρώτη χρονιά λειτουργίας του.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.