Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμο το νέο update του 3DMark με το API Overhead feature test

    .
    Το νέο τεστ έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τις Microsoft, AMD, Nvidia και Intel καθώς και άλλα μέλη του Benchmark Development Program και στόχος του είναι να χρησιμοποιείται ώστε να διαπιστωθεί η σχετική διαφορά στην επίδοση του κάθε API σε ένα συγκεκριμένο σύστημα και όχι τόσο για σύγκριση με άλλα συστήματα. Ένα πιο πλήρες DirectX 12 Benchmark που θα εξομοιώνει καταστάσεις παρόμοιες με αυτές ενός παιχνιδιού, αναμένεται να διατεθεί στο μέλλον.

     

    Καθώς τρέχουμε το νέο αυτό τεστ, ο αριθμός των draw calls αυξάνει σταδιακά και στο τέλος μας δίνεται ο μέγιστος αριθμός draw calls ανά δευτερόλεπτο που επέτυχε το υποσύστημα γραφικών με κάθε ένα από τα διαθέσιμα APIs, μέχρι την στιγμή που πέφτει κάτω από τα 30 frames per second.

     

    Για να τρέξει κάποιος το νέο αυτό feature test θα χρειαστεί να έχει εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση της Windows 10 Technical Preview (build 10041 ή μεταγενέστερη), 4GB μνήμη και κάρτα γραφικών με 1GB μνήμη και υποστήριξη για DirectX feature level 11_0. Στην περίπτωση του Mantle χρειαζόμαστε μια κάρτα γραφικών της AMD με υποστήριξη για το Mantle.

     

    Μπορείτε να κατεβάσετε το update του 3DMark που περιλαμβάνει το νέο τεστ από εδώ:
    Futuremark 3DMark v1.5.884

     

    Μια πρώτη ματιά και δοκιμές πραγματοποίησε το PCPerspective.

     


    3dm setup

     


    Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ:
    3DMark API Overhead Feature Test - Early DX12 Performance

     

    ή να δείτε το σχετικό video εδώ:


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.