Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Διατίθεται δωρεάν για περιορισμένο χρόνο το Grand Theft Auto V Premium Edition στο Epic Games Store

    H Epic Games προχώρησε σε μια κίνηση που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή: Διαθέτει δωρεάν το GTA V της Rockstar Games. Ναι, μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε και να το κατεβάσετε άμεσα. Ακόμα και αν το έχετε παίξει σε κονσόλα, η PC εκδοχή του παιχνιδιού είναι εξαιρετική. Το παιχνίδι είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη θρυλική σειρά GTA και αυτή τη στιγμή έχει Metascore 96 και User Score 7,8. Αν και πρόκειται για κυκλοφορία 5 ετών, είναι ακόμα ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια και διαθέτει μια ενεργή κοινότητα στο online μέρος του.

     

     

    H έκδοση του παιχνιδιού που διατίθεται δωρεάν, περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση στο single-player campaign, καθώς και στο φιλόδοξο online μέρος του παιχνιδιού, GTA Online. Άπαξ και το κατεβάσετε από το Epic Games Store, το παιχνίδι παραμένει για πάντα στη συλλογή σας, αλλά αυτή η δυνατότητα ισχύει μέχρι τις 21 Μαΐου. Οπότε βιαστείτε!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.