Jump to content


  • yanni
    yanni

    Διατηρείται η κυριαρχία των Windows 7

    .
    Σύμφωνα λοιπόν με το NetMarketShare.com τα Windows 7 παρέμειναν στην κορυφή τον Ιούνιο, έχοντας ένα ποσοστό το οποίο ξεπερνάει το 60%. Πιο συγκεκριμένα τα Windows 7 φτάνουν να κατέχουν το 60,98% της αγοράς, με τα Windows 8.1 να ακολουθούν με ποσοστό 13,12%. Τα Windows 8 έχουν ένα πολύ χαμηλό ποσοστό της τάξης του 2,9% και τα Windows Vista 1,62%. Τα Windows XP παρόλο την παλαιότητά τους διατηρούν διψήφιο ποσοστό και πιο συγκεκριμένα έχουν το 11,98% της αγορά.

     

    Όσον αφορά τα λειτουργικά που δεν είναι της Microsoft, το Mac OS X 10.10 βρίσκεται στο 4,54% και το Linux στο 1.62%. Υπάρχει και ένα ποσοστό της τάξης του 3,26% που αντιστοιχεί σε άλλα λειτουργικά.

     

    Windows Market Share June 2015

     

    Να σημειώσουμε εδώ ότι η Μicrosoft έχει σταματήσει από τον Ιανουάριο να παρέχει αναβαθμίσεις για τα Windows 7, συνεχίζοντας όμως να παρέχει διορθώσεις για θέματα ασφαλείας. Αυτό δεν φαίνεται να επηρέασε ιδιαίτερα το ποσοστό των Windows 7, που ακόμα παραμένει εξαιρετικά υψηλό. Το υψηλό αυτό ποσοστό των Windows 7 ίσως να δικαιολογεί και την επιλογή της Microsoft να προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση για τους κατόχους τους, σε Windows 10.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.