Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δωρεάν κιτ στηριξης παρέχει και πάλι η Noctua

    .
    Όλα τα σημερινά συστήματα ψύξης της Noctua διαθέτουν το σύστημα SecuFirm2 το οποίο υποστηρίζει τα LGA1150, LGA1151, LGA1155 και LGA1156 της Intel. Για τους πελάτες της Noctua που διαθέτουν παλαιότερο σύστημα ψύξης της εταιρίας που δεν διαθέτει το SecuFirm2, η εταιρία παρέχει το κιτ στήριξης NM-i115x. Το κιτ αυτό προσθέτει συμβατότητα σε αυτά τα παλιότερα συστήματα ψύξης, με τα καινούρια sockets της Intel και κατ' επέκταση και με τους Skyalke. Το NM-i115x είναι συμβατό με την πλειοψηφία των συστημάτων ψύξης που κυκλοφόρησε η Noctua από το 2005 και μετά. Αν διαθέτετε κάποιο σύστημα ψύξης της Noctua που δεν υποστηρίζει LGA115x sockets και θέλετε να ελέγξετε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα στήριξης NM-i115x, υπάρχει σχετικός πίνακας στην παρακάτω σελίδα: Noctua.at - Socket compatibility chart

     

    Για να παραγγείλει κάποιος το κιτ τοποθέτησης NM-i115x και να έχει δικαίωμα να το παραλάβει δωρεάν, θα χρειαστεί πρώτα να αποδείξει ότι έχει στην κατοχή του ένα σύστημα ψύξης της Noctua και μια μητρική ή επεξεργαστή για LGA115x socket παρέχοντας μια φωτογραφία, screenshot ή φωτοαντίγραφο των αποδείξεων αγοράς τους. Θα χρειαστεί δηλαδή να διαθέτει μια απόδειξη για το σύστημα ψύξης Noctua που διαθέτει καθώς και μια απόδειξη για μητρική ή επεξεργαστή που χρησιμοποιεί κάποιο από τα LGA115x sockets. Το NM-i115x πάντως πωλείται και χωριστά στην αγορά και σε χαμηλή τιμή.

     

    noctua Nm i115x mounting Kit 1

     

    Τέλος, αξίζει να επαναλάβουμε ότι, όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. Το έχει ξανακάνει τουλάχιστον δύο φορές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ και εδώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.