Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δωρεάν το Far Cry 3: Blood Dragon από τη Ubisoft για αυτόν τον μήνα

    Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το παιχνίδι Far Cry 3: Blood Dragon για αυτόν τον μήνα ως μέρος του εορτασμού των 30 χρόνων παρουσίας της στο χώρο. Το μόνο που χρειάζεστε για να το κατεβάσετε από το  Ubisoft Club είναι ένας λογαριασμός Uplay.

     

    Η προσφορά αυτή αφορά μόνο συστήματα με Windows και ξεκινάει από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

     

     

     

    Το Far Cry 3: Blood Dragon κυκλοφόρησε το 2013 για PlayStation 3, Windows PC και Xbox 360. Η έκδοση για Xbox 360 ήταν συμβατή και με το Xbox One. Το Blood Dragon βάζει τον παίχτη σε ένα φουτουριστικό κόσμο βγαλμένο από τη δεκαετία του 1980 με πολλές αναφορές σε ταινίες της εποχής. Ακολούθησε και μία συνέχεια του παιχνιδιού αυτού το Trials of the Blood Dragon.

     

     

    maxresdefault.jpg

     

    Η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού είναι μέρος του εορτασμού των 30 ετών της Ubisoft και ήδη έχουν δοθεί το Prince of Persia: The Sands of Time, το Splinter Cell, το Rayman Origins και το The Crew, ενώ αυτό το διάστημα είναι δωρεάν και το Beyond Good and Evil.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.