Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα PC cases θα αποκαλύψει στην Computex η CRYORIG

    Στην Computex, η CRYORIG θα αποκαλύψει τα πρώτα της και σχεδιαστικά πολύ ιδιαίτερα PC cases, τα CRYORIG OLA και CRYORIG TAKU. Τα νέα κουτιά είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά και με την πλειοψηφία των κουτιών της αγοράς. Το OLA είναι κυλινδρικού σχήματος, εμπνευσμένο από το Mac Pro ενώ το TAKU είναι τύπου desktop και χρησιμεύει ως monitor stand.

     

    Το OLA στοχεύει σε αυτούς που θέλουν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερης αισθητικής σύστημα mini ITX, που όμως να έχει την δυνατότητα να στεγάσει και μεγάλου μήκους κάρτες γραφικών. Εσωτερικά είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ανεμπόδιστη ροή αέρα, διαθέτοντας επιπλέον ξεχωριστά διαμερίσματα για την κάρτα γραφικών, το τροφοδοτικό και τον επεξεργαστή. Είσοδοι αέρα στα πλάγια του κουτιού σε συνδυασμό με τον μεγάλο ανεμιστήρα των 140 χιλιοστών στο πάνω μέρος του OLA, εξασφαλίζουν την άριστη ψύξη των εξαρτημάτων. Το μπροστινό και το πίσω πλαίσιο του OLA μπορούν να αντικατασταθούν με άλλο, επιτρέποντας πολλές επιλογές όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του κουτιού.

     

    Cryorig OLA.jpg

     

     

     

    Cryorig OLA 2.jpg

     

    Cryorig OLA specs.jpg

     

    Το TAKU είναι όπως αναφέρθηκε εντελώς διαφορετικής λογικής και στοχεύει σε αυτούς που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την ελεύθερη επιφάνεια του γραφείου τους. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο πάχους 3 χιλιοστών, είναι σε θέση να αντέξει το βάρος μιας οθόνης, παραμένοντας παράλληλα το ίδιο σχετικά ελαφρύ. Και αυτό είναι σχεδιασμένο να μπορεί να δεχθεί μητρικές mini ITX και κάρτες γραφικών με μήκος έως 250 χιλιοστά, ενώ η συρταρωτή σχεδίασή του, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα του υπολογιστή.

     

    Cryorig TAKU.jpg

     

    Cryorig TAKU 2.jpg

     

    Cryorig TAKU specs.jpg

     

    Και τα δύο κουτιά είναι ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξής τους με την εταιρία να επιδεικνύει κάποια πρωτότυπα αναμένοντας και τις ιδέες και απόψεις των χρηστών. Για αυτό το σκοπό και διοργανώνει κατά την διάρκεια της Computex ένα “Ask Anything” live stream event. Όποιος επιθυμεί να το παρακολουθήσει, αυτό θα αναμεταδοθεί από το Youtube Channel της CRYORIG την 1η Ιουνίου στις 9:15 AM (GMT+8).

     

    Cryorig OLA 1.jpg

     

    57444b50df0a7-CryorigTAKU1.jpg

     

    Πηγή: CRYORIG COMPUTEX2016 | Research Idea Gear


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.