Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες σειρές SSDs ανακοίνωσε η Mushkin με χωρητικότητες έως 2TB

    Η Mushkin επεδείκνυε στην CES 2017 τους νέους της SSDs με SATA interface για χρήση σε μέσης κατηγορίας συστήματα. Πρόκειται για τις νέες σειρές  Reactor Armor 3D και Triactor 3D οι οποίες αξιοποιούν 3D NAND μνήμες και controller της Silicon Motion. Η σειρά Reactor Armor 3D χρησιμοποιεί μνήμες 3D MLC, ενώ η σειρά Triactor 3D μνήμες 3D TLC.

     

    Και οι δύο σειρές αξιοποιούν τον controller SM2258 της Silicon Motion, ο οποίος διαθέτει 4 κανάλια Flash, τεχνολογία LDPC ECC, SATA interface, DRAM buffer με υποστήριξη για  pseudo-SLC (pSLC) caching. Η 3D Flash πιθανόν είναι της Micron. Τα μοντέλα των νέων αυτών σειρών έρχονται σε μορφή δίσκων 2,5'' με 7 χιλιοστά πάχος και θα διατίθενται σε χωρητικότητες έως και 2TB. Ειδικότερα οι Reactor Armor 3D θα διατίθενται σε μοντέλα με χωρητικότητες από 240GB έως 1920GB, ενώ οι Triactor 3D σε μοντέλα με χωρητικότητες από 256GB έως 2TB. Όσον αφορά τις επιδόσεις τους, αλλά και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.

     

    Reactor Armor 3D and Triactor 3D specs.jpg

     

    Η Mushkin δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τιμές ή το πότε οι νέοι SSD θα γίνουν διαθέσιμοι. Το μόνο γνωστό είναι ότι θα καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύησης.

     

    587dfb12d1a65-ReactorArmor3DandTriactor3Dces2017.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.