Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες RealSense κάμερες βάθους ανακοίνωσε η Intel

    Η Intel ανακοίνωσε δύο νέες κάμερες βάθους της σειράς RealSense D400, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν την δυνατότητα τρισδιάστατης όρασης σε ένα σύστημα ή μηχάνημα ή νέα εφαρμογή. Πρόκειται για τα μοντέλα D415 και D435, τα οποία προορίζονται πρωτίστως για κατασκευαστές και εκπαιδευτές και γενικότερα για εφαρμογές εικονικής ή επαυξημένης πραγματικότητας, για χρήση με drones ή ρομποτικά συστήματα.


    Ενσωματώνουν τον τελευταίο RealSense vision processor D4 και είναι σε θέση να λειτουργήσουν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και σε οποιοδήποτε περιβάλλον φωτισμού. Για την χρήση τους απαιτείται μια USB θύρα, ενώ με την βοήθεια του ανοιχτού και cross-platform λογισμικού ανάπτυξης Intel RealSense SDK 2.0, μπορούν να προσθέσουν δυνατότητες τρισδιάστατης όρασης σε οποιοδήποτε ειδικού τύπου λογισμικό, σε αντίθεση με την συνήθη πρακτική σήμερα, η οποία βασίζεται σε ανάλυση δισδιάστατης εικόνας.

     

     

    Η νέες κάμερες χρησιμοποιούν στερεοφωνική οπτική για να υπολογίσουν το βάθος, σε συνδυασμό με αισθητήρα RGB και υπέρυθρο προβολέα. Η Intel RealSense Depth Camera D415 είναι σχεδιασμένη για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες βάθους και μικρά αντικείμενα, ενώ η Intel RealSense Depth Camera D435 είναι σχεδιασμένη για χρήση με συσκευές που κινούνται ή όταν το αντικείμενο που παρακολουθείται είναι σε κίνηση.

     

    Η τιμή της Intel RealSense Depth Camera D415 είναι $149 και της Intel RealSense Depth Camera D435 $179. Και οι δύο κάμερες είναι διαθέσιμες για προ παραγγελία.

     

    Realsense_d415.jpg

     

    Realsense_d435.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.