Jump to content


  • yanni
    yanni

    Δύο νέοι M.2 SSDs από την Team Group

    .
    Οι δύο αυτοί νέοι M.2 SSDs, είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του M.2 προτύπου, επιτυγχάνοντας άριστη συμβατότητα σε συνδυασμό με ικανοποιητικές επιδόσεις και θα είναι διαθέσιμοι σε χωρητικότητες των 128GB και 256GB. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που παραθέτει η ίδια η Team Group, το μοντέλο TM4PS4 επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης της τάξης των 550MB/sec στο ATTO και 520MB/sec στο CrystalDiskMark, ενώ η ταχύτητα εγγραφής είναι της τάξης των 150MB/sec και στα δύο benchmarks. Όσον αφορά την ταχύτητα σε τυχαία προσπέλαση, αυτή φτάνει έως και τα 70.000 IOPS σε ανάγνωση και 40.000 IOPS σε εγγραφή. Στο μοντέλο TM8PS4, η ταχύτητα ανάγνωσης είναι κάπως υψηλότερη σε σχέση με αυτή του TM4PS4, αλλά γενικά σε παρόμοια επίπεδα, τόσο σε σειριακή όσο και σε τυχαία προσπέλαση. Η σημαντική διαφορά βρίσκεται στην ταχύτητα εγγραφής, η οποία φτάνει τα 300MB/sec σε σειριακή εγγραφή, τόσο στο ATTO, όσο και στο CrystalDiskMark και έως τα 70.000 IOPS σε τυχαία προσπέλαση.

     

    Οι νέοι M.2 SSDs της Team Group υποστηρίζουν χαρακτηριστικά όπως advanced garbage collection, wear leveling, TRIM command και DevSleep mode για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση. Έχουν MTBF 1,5 εκατομμύριο ώρες και 3 χρόνια εγγύηση.

     


    M 2 size


    M.2 SSD 2280_BackerCard_2280_ol(3)


    M.2 SSD 2280_BackerCard_2280_ol(3)


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.