Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δύο πρωτότυπες συσκευές κλάπηκαν από το περίπτερο της Razer στη CES

    Ο CEO της Razer, Min-Liang Tan, ανακοίνωσε σε μία ανάρτησή του στο Facebook ότι δύο πρωτότυπες συσκευές εκλάπησαν από το περίπτερο της εταιρίας την τελευταία ημέρα της έκθεσης CES 2017.

     

     

    Η Razer, παρουσίασε δύο νέες πρωτότυπες συσκευές στη φετινή έκθεση.  H μία ήταν τo Project Valerie, ένα gaming laptop με τις τρεις αναδιπλούμενες 4Κ οθόνες και η άλλη ήταν το Project Ariana το οποίο ήταν ένας προβολέας, ο οποίος προβάλει στο δωμάτιο το παιχνίδι που παίζει ο χρήστης στην οθόνη του υπολογιστή του, βάζοντάς τον κυριολεκτικά μέσα στη δράση. Για αυτό το project βραβεύτηκε η Razer στη CES 2017. 

     

    razer-prototypes-stolen-from-ces-company-suspects-industrial-espionage-511651-2.jpg


    Όμως τελικά η εταιρία δεν έφυγε χαρούμενη από τη CES αφού κάποιος έκλεψε δύο πρωτότυπες συσκευές από το περίπτερο της Razer, την τελευταία ημέρα, όπως έγραψε και ο Min-Liang Tan στο facebook :


    "Μόλις πληροφορήθηκα ότι δύο από τις πρωτότυπες συσκευές μας κλάπηκαν από το περίπτερο της εταιρίας στη CES σήμερα. Έχουμε υποβάλει τις σχετικές αναφορές και συνεργαζόμαστε με τους υπεύθυνους της έκθεσης και με τις αρχές για να λύσουμε το θέμα."

     

     

     

    Δεν έγινε γνωστό ποιες συσκευές ακριβώς κλάπηκαν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Razer πέφτει θύμα κλοπής. Το 2011 είχαν κλαπεί από το γραφείο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, δύο πειραματικά laptops που αργότερα θα γνωρίζαμε ως Razer Blade.

     

    razers-project-ariana.jpg

     

    O Tan δεν αρνήθηκε και την περίπτωση βιομηχανικής κατασκοπείας : "Αντιμετωπίζουμε τη κλοπή και τη βιομηχανική κατασκοπεία, αν τέτοια είναι αυτή η περίπτωση, πολύ σοβαρά. Αυτό είναι κλέψιμο (cheating) και αυτό δεν κάθετε καλά με εμάς. Οι ποινές για αυτά τα αδικήματα είναι βαριές και όποιος το έκανε, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι και πολύ έξυπνος."
     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.