Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Εκπρόσωποι της ασιατικής αγοράς λιανικής αναφέρουν ότι οι RTX 3070 θα έχουν σημαντικά υψηλότερη διαθεσιμότητα σε σχέση με τις RTX 3090/3080

    Αναφορές που προέρχονται από λιανοπωλητές της Ασίας-Ειρηνικού υποδηλώνουν ότι η NVIDIA GeForce RTX 3070 θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη προσφορά από τις GeForce RTX 3080 και GeForce RTX 3090, κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η αναφορά προέρχεται από το PC Watch που έχει λάβει πληροφορίες από διάφορους εμπόρους λιανικής στην αγορά τεχνολογίας Akihabara στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

     

    To Dospara, ένα από τα κύρια καταστήματα λιανικής στην Akihabara, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις πωλήσεις για τις κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3070 περίπου στις 20:00 (JST), οπότε θα διανεμηθούν τα πρώτα εισιτήρια πώλησης. Το κατάστημα αναμένει ότι οι πληρωμές θα ξεκινήσουν στις 21:00 (JST), οπότε και θα ακολουθήσει η παράδοση των προϊόντων μέχρι τις 22:00. Η κάρτα γραφικών θα πωλείται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας (= όποιος παραγγέλνει πρώτος, αγοράζει πρώτος).

     

    Σύμφωνα με το PC Watch, δεν επισκέφτηκαν μόνο το Dospara αλλά επίσης μίλησαν με πολλούς άλλους λιανοπωλητές που εδρεύουν στην αγορά Akihabara. Όλοι τους έχουν εγγυηθεί ότι η NVIDIA GeForce RTX 3070 θα έχει πολύ μεγαλύτερο απόθεμα από τις GeForce RTX 3090 και GeForce RTX 3080. Μένει να δούμε αν αναφέρονται στο απόθεμα εκκίνησης ή στο συνολικό απόθεμα που θα καλύψει τη ζήτηση και σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

     

    large.NVIDIA-GeForce-RTX-3070-Will-Have-Considerably-Larger-Stock-at-Launch.jpg

     

    Η GeForce RTX 3070 είναι σίγουρα τοποθετημένη σε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο απόδοσης. Οι κριτικές για την κάρτα φτάνουν μια μέρα πριν από την αποκάλυψη της σειράς AMD Radeon RX 6000 και η κάρτα ξεκινά να πωλείται στη λιανική αγορά PC μια ημέρα μετά την αποκάλυψη του ανταγωνισμού από την AMD. Πολλοί καταναλωτές σίγουρα θα περιμένουν να δουν τι μαγειρεύει η AMD με την αρχιτεκτονική RDNA 2 GPU για το τμήμα παιχνιδιών, αλλά από ό,τι γνωρίζουμε, ακόμη και σε αυτό το σημείο κοντά στο λανσάρισμα, η ζήτηση RTX 3070 βρίσκεται σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα βασισμένη απλώς στο γεγονός ότι προσφέρει ισοδύναμη απόδοση με μια 2080Ti στα 499 US $. Μένει να δούμε αν η AMD μπορεί ξεπεράσει την RTX 3070 ως προς την απόδοση/$ στις 28 Οκτωβρίου...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.